Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Reality ή Mundial 2022 στη ζώνη υψηλής θέασης;

Η επόμενη ημέρα μετά το Euro για τον ΑΝΤ1

Ικανοποίηση στον ΑΝΤ1 για την πορεία της τηλεθέασης του Euro. Η διοργάνωση μπαίνει στην επόμενη φάση και το ενδιαφέρον του ανδρικού κοινού αναμένεται να ανέβει και άλλο, καθώς πλησιάζουν οι ημιτελικοί και ο τελικός της διοργάνωσης. Όμως ταυτόχρονα προκύπτει το ερώτημα για το τι θα συμβεί στις ώρες του primetime, εν όψει μάλιστα του Mundial 2022, τα δικαιώματα του οποίου απέκτησε ο ΑΝΤ1.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, οι αγώνες θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο, σε μια περίοδο που παραδοσιακά κορυφώνεται ο ανταγωνισμός με τους υπόλοιπους ελεύθερους σταθμούς, και ο ΑΝΤ1 θα προβληματιστεί για το αν θα δείξει τους αγώνες του Mundial ή τα realities. Υπάρχει βέβαια η εναλλακτική του Neon, όπως θα μετονομαστεί το Μακεδονία TV, που είναι επίσης κανάλι θεματικό εθνικής εμβέλειας. Εκτός και αν για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι αγώνες μεταδοθούν συνδρομητικά, από τη νέα streaming υπηρεσία ANT1+.

Αν οι αγώνες μεταφερθούν στο Neon (νυν Μακεδονία TV), το οποίο θα συνεχίσει να μεταδίδει σειρές, ανοίγει ο δρόμος για την έμμεση μετατροπή του σε ενημερωτικό κανάλι. Το αθλητικό πρόγραμμα (μεταδόσεις, εκπομπές) δεν θεωρείται ενημερωτικό, όμως από τη στιγμή που θα εμπλακούν δημοσιογράφοι στην παραγωγή ανοίγει ο δρόμος για το υφιστάμενο σχέδιο που έχει κατατεθεί και ως αίτημα στην κυβέρνηση, το κανάλι να θεωρηθεί θεματικό και να πληρώνει μικρότερα τέλη, αλλά στην πραγματικότητα να μεταδίδει πλήρες πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων και ενημερωτικών εκπομπών.typologies.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα