Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

11 χρόνια "ON LINE" και συνεχίζουμε...


Φίλοι και φίλες του διαδικτυακού "ONLINE"  συμπληρώσαμε 11 χρόνια από τη έναρξη λειτουργίας του blog (27-12-2011) και έχουμε ήδη ξεπεράσει τις 36.200 αναρτήσεις και τις 3.459.000 προβολές.

Το κανάλι μου στο youtube ΤV.Papadopoulos(TV.P) ,ξεπέρασε τους 3.690 συνδρομητές και τα βίντεο τις 2,2 εκατ. προβολές. 

Αυτά τα 11 χρόνια ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και γεγονότα , όπως τη χρεοκοπία της Ελλάδος και την  είσοδο στην εποχή των μνημονίων, ακραία καιρικά φαινόμενα, τον φονικό ιό COVID-19 και τέλος σαν κερασάκι στην τούρτα,  αρχές του 2022, ήρθε ο πόλεμος στην Ουκρανία από τον Πούτιν.

Το 2022 (3 φορές το 2) , όπως και όλα τα έτη στα οποία επαναλαμβάνεται το ένα ψηφίο τους π.χ.1999 (3 φορές το εννέα) δεν έχουν καλή εξέλιξη.

Ας θυμηθούμε μερικά γεγονότα του 1999

24 Μαρτίου - Το ΝΑΤΟ πραγματοποιεί βομβαρδισμούς κατά της Γιουγκοσλαβίας, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που το ΝΑΤΟ επιτίθεται σε κυρίαρχο κράτος.

7 Μαΐου - Πόλεμος του Κοσσυφοπεδίου: 3 Κινέζοι πολίτες σκοτώνονται και 20 τραυματίζονται όταν αεροσκάφος του ΝΑΤΟ βομβαρδίζει κατά λάθος την κινεζική πρεσβεία στο Βελιγράδι.

10 Ιουνίου - Πόλεμος του Κοσόβου: Το ΝΑΤΟ αναστέλλει τις αεροπορικές επιδρομές του καθώς ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς συμφωνεί να αποσύρει τις σερβικές δυνάμεις από το Κοσσυφοπέδιο.

17 Αυγούστου - Ισχυρότατος σεισμός στην επαρχία Κοτζαελί της βορειοδυτικής Τουρκίας με περισσότερους από 15.000 νεκρούς.

7 Σεπτεμβρίου - Iσχυρότατος Σεισμός στην Αθήνα βαθμών 5,9 της κλίμακας Ρίχτερ. Το εργοστάσιο της εταιρείας Ρικομέξ καταρρέει, με 39 νεκρούς εργαζόμενους. Οι νεκροί από το σεισμό υπολογίζονται συνολικά γύρω στους 145.

14 Σεπτεμβρίου - Αεροπορική τραγωδία με σφοδρές αναταράξεις σε υπηρεσιακό αεροσκάφος της ελληνικής κυβέρνησης, λίγο πριν την προσγείωσή του στο Βουκουρέστι. Απολογισμός, 6 νεκροί, ανάμεσά τους κι ο τότε αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Γιάννος Κρανιδιώτης.

17 Σεπτεμβρίου - Αρχίζει το μεγάλο κραχ του χρηματιστηρίου Αθηνών, από το μέγιστο επίπεδο των 6.355 μονάδων όπου είχε φθάσει.

12 Νοεμβρίου - Σεισμός μεγέθους 7,2 βαθμών Ρίχτερ κλονίζει το Ντούζτζε στη βορειοδυτική Τουρκία. Τουλάχιστον 845 άνθρωποι σκοτώνονται και 4.948 τραυματίζονται.

26 Νοεμβρίου - Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ χτυπά το Βανουάτου και ακολουθεί καταστροφικό τσουνάμι. Δέκα άνθρωποι σκοτώνονται και σαράντα τραυματίζονται.

Εύχομαι,  το νέο έτος 2023 να είναι καλύτερο από το 2022, η χώρα να πάει ομαλά σε Εκλογές (πιθανές ημερομηνίες εκλογών 05.03.2022 οι πρώτες κάλπες με τον εκλογικό Νόμο ΣΥΡΙΖΑ και Κυριακή των Βαϊων 09.04.2022 οι δεύτερες κάλπες με τον εκλογικό Νόμο της ΝΔ) και να υπάρξει αυτοδύναμη και υπεύθυνη Κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κ.Μητσοτάκη. Απαιτείται να υπάρξει συνέχεια του έργου της κυβέρνησης , ειδάλλως η χώρα θα γυρίσει χρόνια πίσω (όπως έγινε το 1993 όταν ο πατέρας του σημερινού Πρωθυπουργού δεν κατάφερε να επανεκλεγεί και ζήσαμε την τελευταία θητεία του άρρωστου Ανδρέα με κατάληξη την τραγωδία στα Ίμια και την χρεοκοπία της χώρας το 2010). 

 Το "ON LINE" θα παρακολουθεί τις εξελίξεις , ενώ για κάθε σχόλιο ή πρόταση σας , μπορείτε να μου γράφετε στο mail "eft.papadopoulos@gmail.com"

Εύχομαι σε όλους Χρόνια πολλά με Υγεία , 

Ειρήνη και ευημερία

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

2023

Ο δημιουργός και διαχειριστής του blog

 "ON LINE"

Μάκης Παπαδόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα