Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Αρχιεπισκοπικές Εκλογές Κύπρου 2022



Η αντίστροφη μέτρηση για τις Αρχιεπισκοπικές εκλογές άρχισε.

Η Εκκλησία της Κύπρου έδωσε στη δημοσιότητα το σχετικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα Αρχιεπισκοπής με τίτλο «Μάθε που Ψηφίζεις». Εκεί μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος βάζοντας τα προσωπικά στοιχεία του στοιχεία Αριθμός ταυτότητας και Ημερομηνία γέννησης να ενημερωθεί επακριβώς που ψηφίζει, συμπεριλαμβανομένου, Αρχιερατικής Επαρχίας, Κοινότητας/Ενορίας και Εκλογικού Κέντρου.

Χθες δόθηκαν σε εξουσιοδοτημένα άτομα κάθε ενορίας οι προκαταρκτικοί κατάλογοι σε κάθε ενορία και κοινότητα της κάθε Αρχιερατικής Επαρχίας. Να σημειωθεί ότι στου καταλόγους δεν αναγράφονται όσοι  πραγματοποίησαν την εγγραφή τους εντός της προκαθορισμένης περιόδου αλλά θα συμπεριληφθούν στους τελικούς καταλόγους.Επιπρόσθετα οι Προκαταρκτικοί Κατάλογοι δεν περιλαμβάνουν τα άτομα που άσκησαν το δικαίωμα διαγραφής τους εντός της προκαθορισμένης περιόδου.

Το εξουσιοδοτημένο άτομο κάθε ενορίας θα μπορεί περιοριστικά και μόνο, να παράσχει πληροφορίες σχετικές μόνο για το άτομο το οποίο ενδιαφέρεται εάν βρίσκεται στον κατάλογο και για κανένα άλλο τρίτο πρόσωπο.

Ενώ μέχρι την Τετάρτη 7.12.2022, ο κάθε ενδιαφερόμενος δύναται να προβεί σε ένσταση, σε ειδικό έντυπο, μόνο αναφορικά με το πρόσωπο του νοουμένου ότι η ένσταση αυτή δεν αφορά τα πιο κάτω, και για τα οποία δεν θα γίνεται αποδεκτή οποιαδήποτε ένσταση ή αίτημα:

1. Οποιαδήποτε ένσταση ή αίτημα για νέα εγγραφή είτε Κυπριών είτε μη Κυπριών. Τούτο διότι για τους μη Κύπριους λήφθηκε απόφαση από την Ιερά Σύνοδο να μην εγγραφούν ενώ για τους Κύπριους δόθηκε συγκεκριμένη περίοδος εγγραφής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία έληξε στις 3.12.2022 η ώρα 1200μ.

2. Οποιαδήποτε ένσταση ή αίτημα για διαγραφή. Τούτο διότι δόθηκε συγκεκριμένη καταληκτική προθεσμία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία έληξε στις 29.11.2022 η ώρα 1200μ.

3. Οποιαδήποτε ένσταση ή αίτημα που αφορά αλλαγή ενορίας ή κοινότητας ως η σχετική απόφαση της Ιεράς Συνόδου.

4. Οποιαδήποτε ένσταση ή αίτημα από οποιοδήποτε πρόσωπο σε σχέση με ζητήματα που αφορούν οποιοδήποτε άλλο τρίτο πρόσωπο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα