Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Ονομαστικά τιμολόγια στα ίδια επίπεδα με Ιούνιο και Ιούλιο ανακοίνωσε η ΔΕΗ για τον Αύγουστο – Στο ίδιο μοτίβο ακολουθούν και οι άλλοι προμηθευτές


Τις ανταγωνιστικές χρεώσεις για τον Αύγουστο ανακοίνωσε η ΔΕΗ, όπως κάθε 20η του μηνός, διατηρώντας τα τιμολόγια στα ίδια επίπεδα με εκείνα του Ιουνίου και του Ιουλίου.

Έτσι, για τις καταναλώσεις ρεύματος μέχρι 500 kWh το μήνα η τιμή χρέωσης παραμένει στα 0,155 ευρώ ανά kWh, ενώ για τις μεγαλύτερες καταναλώσεις η κιλοβατώρα είναι και πάλι στα 0,167 ευρώ.

Η συγκεκριμένη τιμή, ανοίγει για ακόμη ένα μήνα –εκτός απροόπτου– το δρόμο για τη χορήγηση επιδοτήσεων στους λογαριασμούς ρεύματος των νοικοκυριών.

Καθώς τόσο τον Ιούλιο, όσο και τον Ιούνιο με την ίδια ανταγωνιστική χρέωση δόθηκε επιδότηση της τάξης του 0,015 ευρώ ανά κιλοβατώρα.

Σταδιακά αναρτούν τους τιμοκαταλόγους και οι υπόλοιποι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο ΗΡΩΝ προσφέρει το πρόγραμμα SIMPLY GENEROUS HOME, προσφέρεται στα 8,55 λεπτά ανά κιλοβατώρα (0,0855 €/kWh), με ενσωματωμένο το δώρο 10% στην ποσότητα κατανάλωσης το οποίο προσφέρεται όμως προσφέρεται σε όλους, χωρίς προϋποθέσεις. Επιπλέον, το GENEROUS HOME στα 14,16 λεπτά ανά κιλοβατώρα (0,1416 €/kWh) με έκπτωση συνέπειας (χωρίς την έκπτωση, η τιμή είναι 17,7 λεπτά ανά κιλοβατώρα  (0,1770 €/kWh)).

H Protergia προσφέρει τιμολόγιο στα 9,46 λεπτά η κιλοβατώρα, για το πρόγραμμα Protergia Οικιακό Value και στα 10,98 λεπτά με έκπτωση συνέπειας, για το Οικιακό MVP Reward.

Η ELPEDISON ανακοίνωσε το ELPEDISON GREEN ECONOMY στα 8 λεπτά ανά κιλοβατώρα και το ELPEDISON ΣΥΝΕΠΕΙΑ Day, στα 14,8 λεπτά ανά κιλοβατώρα με έκπτωση συνέπειας.

Η ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ανακοίνωσε 8,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα.

Η VOLTON προσφέρει στα 9,45 λεπτά η κιλοβατώρα με έκπτωση συνέπειας 25%, το πρόγραμμα Volton Energy Control (0,1260€ ανά κιλοβατώρα χωρίς έκπτωση συνέπειας).

Η nrg ανακοίνωσε χρέωση 9,59 λεπτά η κιλοβατώρα με έκπτωση συνέπειας 30%, στο nrg on time (στα 13,7 λεπτά χωρίς έκπτωση).

Η ZeniΘ ανακοίνωσε 17,3 λεπτά ανά κιλοβατώρα για το ZeniΘ Home Basic (έως 270 KWh) και 14,4 λεπτά στο ZeniΘ Power Home Now.

Η Watt & Volt προσφέρει το Watt & Volt Reward στα 10,98 λεπτά ανά κιλοβατώρα, με έκπτωση συνέπειας. 

Η ΕΛΙΝ ανακοίνωσε χρέωση 12 λεπτά η κιλοβατώρα με έκπτωση συνέπειας, για το ΕΛΙΝ Power On! Home Bonus.

Η Volterra ανακοίνωσε 13,98 λεπτά ανά κιλοβατώρα.energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα