Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Υπέρ της κορύφωσης της σύγκρουσης με Mega-ANT1 οι σέρβοι μέτοχοι της United


Υπέρ της σκληρής σύγκρουσης με Mega και ΑΝΤ1 τάσσονται οι Σέρβοι μέτοχοι της United Media, να πέσουν οι τόνοι επιχειρεί το ελληνικό μάνατζμεντ. Ο πόλεμος στην τηλεόραση ανάμεσα σε Mega- ΑΝΤ1 και Nova έχει ξεκινήσει επίσημα από την περασμένη Πέμπτη και τα νέα δεδομένα έχουν ως εξής.

Η σερβική πλευρά θέλει να ανεβάσει τους τόνους και να λύσει την υπόθεση με τη  αναμετάδοση των Mega και ΑΝΤ1 στα δικαστήρια, αφού πρώτα κατέβηκε το σήμα του καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη. Επίσης, θα επιδιώξει την καταγραφή των ιστοσελίδων που δεν έχουν δημοσιεύσει τις δύο ανακοινώσεις της United Media και η σκέψη που υπάρχει στο τραπέζι είναι ο αποκλεισμός τους από την προβολή και την ενημέρωση.  Το μάνατζμεντ της Ελλάδας επιχείρησε όλο το Σαββατοκύριακο να λειάνει τις θέσεις της εταιρείας, ώστε να υπάρχει μία επιθετική αντιμετώπιση του Mega και του ΑΝΤ1.

Πλην όμως αρνητική εντύπωση έχει προκαλέσει η επιλογή της επιστολής μηνύματος προς τους συνδρομητές της Nova και προς εκείνους της πρώην WIND σχετικά με την αντιπαράθεση με τη διακοπή μετάδοσης του Mega. Υπάρχει το ερώτημα αν η βάση δεδομένων των συνδρομητών του καναλιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία τέτοια ενημέρωση. Πληροφορίες αναφέρουν πως το Mega αναμένεται να λάβει πρωτοβουλία και επί αυτού του ζητήματος.typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα