Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας αμέσως μετά τα Φώτα; - Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να επισπεύσει τις διαδικασίες

- Ακόμα και την Κυριακή ενδεχομένως να ανακοινωθεί η ημερομηνία των εκλογών για Πρόεδρο της Δημοκρατίας
- Μεϊμαράκης: Ανοικτό το ενδεχόμενο να επισπευσθούν οι ψηφοφορίες στην Βουλή
- Υπαρκτό σενάριο η επιτάχυνση των διαδικασιών μετά τις αφόρητες πιέσεις των δανειστών για να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο 

Μόνο δεδομένη μπορεί να θεωρείται η επίσπευση των διαδικασιών της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Το σενάριο αυτό κυκλοφορεί έντονα και θεωρείται τόσο δεδομένο που η ονοματολογία έχει αρχίσει.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δανειστές δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσουν συμφωνία με την Ελλάδα αν δεν ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο στην χώρα. 
Μάλιστα, από τις Βρυξέλλες θεωρούν σχεδόν σίγουρο τα περί εξάμηνης παράτασης του Μνημονίου καθώς δεν είναι πρόθυμοι να κλείσουν όπως λένε μια συμφωνία με μια κυβέρνηση η οποία δεν ξέρουν αν θα είναι στην εξουσία αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί έντονα το σενάριο να ανακοινωθεί από τον ίδιο τον πρωθυπουργό την Κυριακή το βράδυ στην ψήφιση του προϋπολογισμού η επίσπευση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.
Η ημερομηνία που αναμένεται να ανακοινώσει ο κ. Σαμαράς προσδιορίζεται μετά τα Φώτα, δηλαδή μετά τις 6 Ιανουαρίου. Αν μάλιστα σκεφτεί κανείς ότι για την εκλογή Προέδρου χρειάζονται τρείς ψηφοφορίες, αυτό μας οδηγεί στο τέλος Ιανουαρίου. συνεχής ενημέρωση εδώ στο newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα