Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Νταβούτογλου: Δεν θα επωμιστεί η Τουρκία, ούτε η Ελλάδα το προσφυγικό

Τσίπρας: Οι ευρωπαϊκές χώρες να μοιραστούμε το βάρος με την Τουρκία - Πρόκληση Νταβούτογλου που έκανε λόγο για παραβιάσεις ένθεν και ένθεν και ανακοίνωσε τεχνική συνεργασία των δύο ακτοφυλακών - Τσίπρας: Θα συζητήσουμε ξανά το θέμα παραβιάσεων και πλόων τουρκικών πλοίων με πιο συγκεκριμένα στοιχεία

Σε παράλληλους μονολόγους από τους οποίους είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπήρξε κάποια συμφωνιά στο θέμα της αντιμετώπισης του προσφυγικού εξελίχθηκε η κοινή συνέντευξη Τσίπρα-Νταβούτογλου μετά τη συνάντησή τους στην Κωνσταντινούπουλη.

Σε μια συνέντευξη που ξεκίνησε με ποδοσφαιρικούς όρους καθώς και οι δύο ηγέτες αναφέρθηκαν στον αγώνα Ελλάδας-Τουρκίας που έληξε 0-0 το βράδυ της Τρίτης, ο Τούρκος πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι ούτε η Τουρκία, ούτε η Ελλάδα δεν θα επωμιστούν το προσφυγικό πρόβλημα απορρίπτωντας εμμέσως τη δημιουργία οποιουδήποτε είδους hotspot σε τουρκικό έδαφος όπως επιδιώκει η ελληνική πλευρά.

Παράλληλα ο κ. Νταβούτογλου ανακοίνωσε ότι την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των υπουργικών συμβουλίων των δύο χωρών στην Τουρκία. 
περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα