Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Η Γεννηματά «στριμώχνει» τον Τσίπρα: Αν δεν μπορεί, ας μας πει, δεν έχω τη δεδηλωμένη

«Θέλει πολύ μεγάλο θράσος όταν έχεις γυρίσει την πλάτη στη συνεννόηση να κουνάς το δάχτυλο στους άλλους» είπε για τον πρωθυπουργό - «Το ΠΑΣΟΚ δεν θα συναινέσει σε περεταίρω μειώσεις συντάξεων» ξεκαθάρισε


Ισχυροποιεί την επιθετική στάση της απέναντι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η οποία ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις της για τη σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 



«Πήρε μια χώρα με πρωτογενή πλεονάσματα και την οδήγησε στην ύφεση» είπε η κυρία Γεννηματά εχθές στο δελτίο ειδήσεων του Mega για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και πρόσθεσε πως «χρειάζεται πολύ μεγάλο θράσος όταν έχεις γυρίσει την πλάτη στη συνεννόηση να κουνάς το δάχτυλο στους άλλους». 

Επίσης αναρωτήθηκε: «Χρειαζόταν συμβούλιο αρχηγών για να μας προτείνει να κάνουμε δύο επιτροπές;» αναρωτήθηκε η κυρία Γεννηματά και πρόσθεσε: «Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά!». 

Η Φώφη Γεννηματά μιλά για την κόντρα που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγώνδείτε βίντεο εδώ/.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα