Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ (Β΄ ΚΥΚΛΟΣ) ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (EΠΕΙΣΟΔΙΑ 1 & 2)

Οι περιπέτειες της  Οικογένειας Ινγκλς  συνεχίζονται στο 20 ΚΥΚΛΟ της σειράς " Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι". Τα αρχικά επεισόδια της δεύτερης σεζόν προβλήθηκαν από τις 10 Σεπτεμβρίου του 1975 έως τις 31 Μαρτίου 1976.  Τα επεισόδια 7 & 8 "Να με θυμάσαι, Μέρος 1 και 2" απέσπασαν δύο υποψηφιότητες βραβείων ΕΜΜΥ (θα προβληθούν από την ΕΡΤ2 την Τρίτη 28.02.2017)

Επεισόδιο 1oTHE RICHEST MAN IN WALNUT GROVE

Έχοντας τελειώσει μια δουλειά, ο Τσαρλς και ο εργοδότης του, ο κύριος Χάνσεν, περιμένουν να εισπράξουν ένα σημαντικό ποσό. Οι Ίνγκαλς σχεδιάζουν να εξοφλήσουν το χρέος τους στο εμπορικό κατάστημα, όταν πληροφορούνται ότι ο πελάτης αδυνατεί να πληρώσει. Ο κύριος Χάνσεν πρέπει να κλείσει το μύλο του και οι Ίνγκαλς να εξασφαλίσουν ένα καινούργιο εισόδημα με το οποίο θα μπορέσουν να πληρώσουν τα χρέη τους.

Επεισόδιο 2ο FOUR EYES

 Μια μυστηριώδης κάμψη στη σχολική επίδοση της Μέρι βρίσκει την εξήγησή της, όταν ο Τσαρλς ανακαλύπτει ότι η κόρη του χρειάζεται γυαλιά. Η χαρά της Μέρι για την αποκατάσταση της όρασής της είναι προσωρινή, αφού η Νέλι και ο Γουίλι Όλσεν την αποκαλούν «τέσσερα μάτια», παρακινώντας και τα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου να την κοροϊδεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα