Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Eχασε το παιδί του ο άνθρωπος που έδινε χαρά σε εκατομμύρια παιδιά

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Tα πιο ψυχωτικά σενάρια τα γράφει η ίδια η ζωή: O επιχειρηματίας Απόστολος Βακάκης των Jumbo που δίνει χαρά σε εκατομμύρια παιδάκια με τα παιγνίδια είδε τον γιο του Γιώργο (εικόνες κάτω) να γίνεται πύρινη βολίδα και να φεύγει για τoν άλλο κόσμο παίρνοντας μαζί του έναν συνεργάτη της εταιρίας του, μια μητέρα και το 3χρονο αγοράκι της.


Την ίδια στιγμή τα πιο οδυνηρά δευτερολέπτα της ζωής του θα ζούσε ο πατέρας που όταν βγήκε από το υπαίθριο WC ανακάλυψε ότι δεν υπήρχε η οικογένεια που είχε αφήσει πίσω του.

Για την ακρίβεια η γυναίκα και το μωράκι τους είχαν γίνει άμορφη μάζα. Το VIDEO τον δείχνει να πιάνει το κεφάλι του. Δεν το χωράει ο νους του αυτό που ζούσε…Η 33χρονη μητέρα Αποστολία που παρέμεινε στο αυτοκίνητο με τον τρίχρονο γιο τους, βρήκαν ακαριαίο θάνατο από τη σφοδρότατη σύγκρουση. Η οικογένεια ζούσε στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

Οπως βλέπετε στο VIDEO η πόρσε-βόμβα χρειάστηκε μάλλον να φρενάρει καθώς έσκασε με το πλάι στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Ισως κάποιο άτυχο αδεσποτάκι ή κάποιο άλλο εμπόδιο να προκάλεσε την ανάγκη στον νεαρό Γιώργο Βακάκη να πατήσει απότομα φρένο και να μετατρέψει την Πόρσε σε ωρολογιακή βόμβα. Kάποιες πρώτες μαρτυρίες υποστηρίζουν ότι στην εθνική οδό εκινείτο με ταχύτητα από 200-250 χλμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα