Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ (Β΄ ΚΥΚΛΟΣ) ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (EΠΕΙΣΟΔΙΑ 7 & 8)

Η αξέχαστη οικογενειακή σειρά, παραγωγής 1974-1983, που μεταδόθηκε για πρώτη φορά στις αρχές του 1975 και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, επιστρέφει στη συχνότητα της ΕΡΤ2. 

Η σειρά, βασισμένη στα ομώνυμα αυτοβιογραφικά βιβλία της Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ και γυρισμένη στην αμερικανική Δύση, καταγράφει την καθημερινότητα μιας πολυμελούς αγροτικής οικογένειας του 1880. 


Tα επεισόδια 7 & 8 "Να με θυμάσαι, Μέρος 1 και 2" απέσπασαν δύο υποψηφιότητες βραβείων ΕΜΜΥ 


Η Τζούλια Σάντερσον, μια γυναίκα με ισχυρή πίστη στον Θεό, αντιμετωπίζει με γενναιότητα την προοπτική του επικείμενου θανάτου της από μια ανίατη ασθένεια. Γνωρίζοντας ότι πρέπει να φροντίσει για το μέλλον των τριών παιδιών της, ζητάει από τον Τσαρλς Ίνγκλς να της υποσχεθεί ότι θα τα φροντίσει και θα τα κρατήσει ενωμένα. 

Καμιά οικογένεια του Γουόλνατ Γκρόουβ δεν προτίθεται να υιοθετήσει και τα τρία παιδιά της θανούσας Τζούλια Σάντερσον. Η διαπίστωση αυτή προκαλεί ανησυχία στον κουρασμένο Τσαρλς Ίνγκλς που, αναζητώντας την κατάλληλη οικογένεια, διαπιστώνει ότι ίσως χρειαστεί να παραβεί την υπόσχεσή του προς τη μητέρα των παιδιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα