Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


Σε διάγγελμά του ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς με αφορμή την έλευση του νέου έτους, έστειλε ένα μήνυμα προς τους πολίτες πως τα δύσκολα πέρασαν και πως το 2014 θα ανατείλει η προοπτική ανάκαμψης.
«Τα δύσκολα τα περάσαμε και αποφύγαμε το χειρότερα - το 2014 θα είναι χρονιά ανάκαμψης και ελπίδας», τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του προς τον ελληνικό λαό.
δείτε το video

Ο κ. Σαμαράς στο μήνυμά του σημείωσε ότι «δεν ζητάμε πια δανεικά, καταφέραμε αυτό που είναι αυτονόητο, να καλύπτουμε τις ανάγκες μας και αυτό με το πρωτογενές πλεόνασμα. Κάναμε το πρώτο βήμα για να σταθούμε στα πόδια μας, βάλαμε τέλος στο φαύλο κύκλο της ύφεσης και το 2014 ανατέλλει με προοπτικές ανάκαμψης και ανάπτυξης».

Ο πρωθυπουργός είπε ακόμη ότι το πρωτογενές πλεόνασμα δεν είναι απλοί αριθμοί, είναι το θεμέλιο της ανεξαρτησίας μας και της ελπίδας μας, το δε μεγαλύτερο μέρος του θα το επιστρέψουμε στην κοινωνία, στους πιο αδύνατους και στους πιο αδικημένους. Η ανάκαμψη, είπε, θα αρχίσει να δημιουργεί θέσεις εργασίας και αυξήσεις αποδοχών - ήδη μετά από τέσσερα χρόνια υπογράφηκε η πρώτη συλλογική σύμβαση εργασίας. 
«Η αντιστροφή του κλίματος άρχισε και η ανάκαμψη θα διαχυθεί παντού», τόνισε και σημείωσε ότι το 2014 η Ελλάδα θα βγει στις αγορές και θα γίνει φυσιολογική χώρα και ακόμη το ελληνικό χρέος θα ανακηρυχθεί βιώσιμο, χωρίς μνημόνια.


Περισσότερα εδώ στο Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα