Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΄''ON AIR'' ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ!(BINTEO)

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑΤΗ ΔΟΥΝ ΣΟΙΜΠΛΕ, ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ!

Με τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών συναντήθηκε επί περίπου μιάμιση ώρα στη Βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου.


Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, η πρόεδρος της Βουλής υποδέχτηκε τις γυναίκες τις οποίες, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, κάλεσε «για να τιμηθούν, αλλά και να τιμήσουν τη Βουλή», ενώ η συνάντηση μεταδόθηκε ζωντανά από το κανάλι της Βουλής.


Μεταξύ άλλων, η κυρία Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι ο αγώνας των καθαριστριών φτάνει στο τέλος του, «νικηφόρος σιγά σιγά».


«Παλεύοντας για τη ζωή σου δίνεις και στις επόμενες γενιές» είπε, προσθέτοντας πως αυτό είναι το μήνυμα του αγώνα των καθαριστριών, «τη στιγμή που τις κατηγορούσαν ότι ο αγώνας είναι μάταιος». 


Ακόμη, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «αυτή την εκπομπή πρέπει να τη δουν ο Σόιμπλε, ο Γιούνκερ και ο Ντάισελμπλουμ, για να δουν τα θύματα των πολιτικών που χάραξαν τα μνημονιακά χρόνια».http://fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα