Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ,ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ

Η Ελλάδα έχει να επιλέξει την παραμονή στο ευρώ με πολυετές σκληρό μνημόνιο και τακτικούς ελέγχους από την Τρόϊκα ή δραχμή και χάος .
Οι εξελίξεις είναι δραματικές και θα γραφτούν στην ιστορία γιατί η Ελλάδα έφθασε να εκδιώχνεται από τη ζώνη του € .
Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απέτυχε παταγωδώς και πρέπει να παραιτηθεί γιατί όχι μόνο κορόϊδεψε τον Ελληνικό Λαό , αλλά και τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Αφού επί 5 μήνες , με τη δημιουργική ασάφεια του ανεκδιήγητου Γιάννη Βαρουφάκη , διάλυσαν την Ελληνική Οικονομία με αποκορύφωμα το κλείσιμο των Τραπεζών & το "μούφα" δημοψήφισμα , τώρα πρέπει να διαλέξουν μεταξύ δραχμής και ενός πολύ σκληρού 3ου μνημονίου.
Η Ελλάδα και  η "πρώτη φορά Αριστερά" κυβέρνηση  όχι μόνο ηττήθηκε στην Ευρώπη αλλά συνεχίζει να εξαπατά τον Ελληνικό Λαό και πρέπει να παραιτηθεί . 
Όχι μόνο δεν πέτυχε (μία καλύτερη από αυτή που καταψηφίστηκε την Κυριακή με 61,3% ) συμφωνία , όπως μας έλεγε πριν το Δημοψήφισμα ο Πρωθυπουργός , αλλά μας οδηγεί την Κυριακή και εκτός ΕΥΡΩ. Ταυτόχρονα οι Τράπεζες είναι άγνωστο πότε θα ανοίξουν παρά τις διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού , πριν το Δημοψήφισμα , ότι θα λειτουργούσαν χθες Τρίτη 07.07.2015 . 
Η Ευρώπη έδειξε ότι δεν αστειεύεται, έδειξε ότι αν η Ελλάδα δεν συμφωνήσει , την Δευτέρα 13 Ιουλίου θα ξεκινήσει η έξοδος από την ευρωζώνη που θα οδηγήσει σε εθνική καταστροφή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα