Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Τα ΕΛΤΑ θα πωλούν ρεύμα στους καταναλωτές από τον Νοέμβριο του 2016 - Διεκδικούν 1 εκατ. πελάτες

Η ΔΕΗ θα χάσει έσοδα 3 δισ. ευρώ μέχρι τα τέλη του 2020

Ρόλο ηγέτη (leader) στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας διεκδικούν τα ΕΛΤΑ, έχοντας εξασφαλίσει από τη ΡΑΕ άδεια προμηθευτή συνολικής δυναμικότητας 350 MW. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα μέσα Οκτωβρίου ή το αργότερο από τις αρχές Νοεμβρίου, θα ξεκινήσει επιθετική πολιτική προσέλκυσης πελατών από τη ΔΕΗ, καθώς θα είναι σε θέση να τιμολογεί πολύ χαμηλότερα από τη ΔΕΗ, αλλά και από τους ιδιώτες προμηθευτές που εμφανίζουν τιμολόγια από 15% έως 20%, σε σύγκριση με τα τιμολόγια της ΔΕΗ. 


Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τη διοίκηση του οργανισμού, σχεδιάζεται η παροχή υπηρεσιών:

- ηλεκτροδότησης με στόχο τα ΕΛΤΑ να αποσπάσουν το μεγαλύτερο μερίδιο της συγκεκριμένης αγοράς. Η διοίκηση των ΕΛΤΑ δεν ανέφερε λεπτομέρειες για την τιμολογιακή πολιτική που θα υιοθετήσει και περιορίστηκε να σημειώσει ότι οι πρώτοι εν δυνάμει πελάτες θα μπορούσαν να είναι οι 6.500 εργαζόμενοι. Εξάλλου, ήδη, 650 καταστήματα ηλεκτροδοτούνται μέσω του δικτύου των ΕΛΤΑ επιτρέποντας ετήσια εξοικονόμηση ύψους 400.000 ευρώ. Αυτό το διάστημα, η εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης του λογισμικού διαχείρισης του πελατολογίου και εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα βγάλει στην αγορά τις υπηρεσίες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.
Τα ΕΛΤΑ διεκδικούν άμεσα 1 εκατομμύριο πελάτες από το νέο έτος, δημιουργώντας συνθήκες έντονου ανταγωνισμού μεταξύ των ιδιωτών προμηθευτών. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα