Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ TΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (EΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 & 3 ) ΕΡΤ2 17:05

(season 8/Η' κύκλος επεισοδίων)

Οικογενειακή σειρά, παραγωγής ΗΠΑ 1974-1983. 

Η σειρά, βασισμένη στα ομώνυμα αυτοβιογραφικά βιβλία της Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ και γυρισμένη στην αμερικανική Δύση, καταγράφει την καθημερινότητα μιας πολυμελούς αγροτικής οικογένειας του 1880. 


Στα επεισόδια (season 8) του "Little House on the Prairie", που προβλήκαν μεταξύ του ΣΕπ'1981 έως το 1982, θα ξαναζήσουμε μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές και θα δούμε κάποιες μεγάλες αλλαγές στην μικρή πόλη του Walnut Grove. Ο Αδάμ και η Μαρία φεύγουν για τη Νέα Υόρκη, όπου ο Αδάμ προτίθεται να ασκήσει το δικηγορικό επάγγελμα, ο Percival και η Nellie αναχωρούν για τη Νέα Υόρκη για να αναλάβουν την επιχείρηση του πατέρα του, ο Willie αρχίζει να μεγαλώνει και να αλλάζει τις διαδρομές του, και ο Almanzo θα υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και θα μείνει για πάντα ανάπηρος. Αυτός ο 8ος κύκλος επεισοδίων είναι και ο τελευταίος που δίνει έμφαση στον Charles και στην Caroline Ingalls και στη ζωή της οικογένειάς τους.

Επεισόδιο 2ο.Reincarnation of Nellie (ΜΕΡΟΣ Β')

Ο κακός χαρακτήρας της Νάνσι αποκαλύπτεται ύστερα από ένα επεισόδιο, που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή μιας συμμαθήτριάς της. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Σλίπι Άι, ο Τζο μιλά με τον διευθυντή του ορφανοτροφείου και μαθαίνει την πικρή ιστορία της κοπέλας, καθώς και πληροφορίες για το παρελθόν της, που κινδυνεύουν να την οδηγήσουν σε αναμορφωτήριο, εφόσον επιστρέψει στο ίδρυμα. Όταν η Λόρα μαθαίνει τα νέα, αποφασίζει να συνεργαστεί με τα υπόλοιπα παιδιά για να δώσει στη Νάνσι ένα μάθημα ζωής. 

Επεισόδιο 3ο. GROWIN’ PAINS

Ο Τζέιμς νιώθει ανασφαλής σχετικά με τη θέση του στην οικογένεια Ίνγκαλς και προσπαθεί να μιμηθεί τον μεγαλύτερο αδελφό του, τον Άλμπερτ. Όταν συλλαμβάνεται με μια λεπίδα, κλεμμένη από το εμπορικό κατάστημα, αποφασίζει να το σκάσει. Ο Άλμπερτ θα προσπαθήσει να τον βρει, με σκοπό να τον πείσει να επιστρέψει στο σπίτι. 



Παραγωγή: ΗΠΑ
Παίζουν: Μελίσα Γκίλμπερτ (Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ), Μάικλ Λάντον (Τσαρλς Ίνγκαλς), Κάρεν Γκρασλ (Καρολάιν Ίνγκαλς), Μελίσα Σου Άντερσον (Μέρι Ίνγκαλς Κένταλ), Λίντσεϊ και Σίντνεϊ Γκρίνμπας (Κάρι Ίνγκαλς), Μάθιου Λαμπόρτο (Άλμπερτ Κουίν Ίνγκαλς), Ρίτσαρντ Μπουλ (Νελς Όλσεν), Κάθριν ΜακΓκρέγκορ (Χάριετ Όλσεν), Άλισον Άρμγκριν (Νέλι Όλσεν Ντάλτον), Τζόναθαν Γκίλμπερτ (Γουίλι Όλσεν), Βίκτορ Φρεντς (Αζάια Έντουαρντς), Ντιν Μπάτλερ (Αλμάντσο Ουάιλντερ)
Σκηνοθεσία: Γουίλιαμ Κλάξτον, Μόρι Ντέξτερ, Βίκτορ Φρεντς, Μάικλ Λάντον
Σενάριο: Μπλαντς Χανάλις, Μάικλ Λάντον, Ντον Μπάλακ 
Μουσική: Ντέιβιντ Ρόουζ
http://series.ert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα