Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Έτοιμη να “φουλάρει” με φυσικό αέριο η ΔΕΗ – Ετοιμάζει και τη μηχανογράφηση τιμολόγησης αερίου

Γιάννα Παπαδημητρίου
Με φυσικό αέριο ετοιμάζεται να φουλάρει για φέτος η ΔΕΗ, καθώς είναι έτοιμη η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια 2.000.000 MWhth φυσικού αερίου, για το έτος 2019.


Στην τελευταία συνεδρίασή του για το 2018, το ΔΣ της ΔΕΗ εξουσιοδότησε τον Γενικό Διευθυντή Εταιρικής Ανάπτυξης να εγκρίνει το τεύχος της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Η πολιτική προμήθειας φυσικού αερίου για το 2019 εγκρίθηκε από το ΔΣ της ΔΕΗ στα τέλη Οκτωβρίου.

Βάσει των όσων έχουν ανακοινωθεί από την εταιρεία, πέρυσι η ΔΕΗ προμηθεύτηκε 234.700 MWhth φυσικού αερίου μέσω της 4ης Τριμηνιαίας Δημοπρασίας της ΔΕΠΑ για το έτος 2018, καθώς και 839.500 MWhth από την εταιρεία Prometheus Gas.

Εξάλλου, οι δραστηριότητες της ΔΕΗ στην αγορά φυσικού αερίου θα επεκταθούν αρχής γενομένης από εφέτος, καθώς είναι ήδη από τα τέλη Νοεμβρίου ειλημμένη η απόφαση να ξεκινήσει εντός του 2019 η δραστηριότητα της ΔΕΗ στην πώληση φυσικού αερίου σε επιλέγοντες πελάτες.

Χαρακτηριστικό της ταχύτητας με την οποία προχωράνε οι σχετικές προεργασίες, είναι το γεγονός ότι την ερχόμενη Τρίτη 8/1 λήγει η προθεσμία για την υποβολή προσφορών στο διαγωνισμό για την παροχή μηχανογραφικών υπηρεσιών τιμολόγησης πελατών φυσικού αερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα