Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Η «πρεμιέρα» του Ολυμπιακού στα Play-Offs του UEFA Champions League αποκλειστικά στην COSMOTE TV

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το UEFA Champions League επιστρέφει και στην COSMOTE TV θα φιλοξενηθούνζωντανά και αποκλειστικά όλοι οι αγώνες από τη φάση των Play – Offs  μεταξύ των οποίων, και αυτοί που θα κρίνουν την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους της διοργάνωσης. Σε αυτό το τελευταίο βήμα πριν την εκκίνηση της σεζόν με τη φάση των ομίλων, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Κράσνονταρ.

Την Τετάρτη 21/8, ημέρα που ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κράσνονταρ η εκπομπή “UEFA Champions League Show” θα έχει από τις 20.00 «ανοιχτή γραμμή» με τον αγωνιστικό χώρο για τις αφίξεις των ομάδων, τις αποκλειστικές συνεντεύξεις παικτών, τα τελευταία νέα και τις ενδεκάδες. Ο Τάσος Κολλίντζας θα έχει καλεσμένο τον πρώην διεθνή άσο Στέλιο Γιαννακόπουλο, ο οποίος θα κάνει τις προβλέψεις του για την αναμέτρηση, ενώ  το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο της COSMOTE TV θα μεταφέρει ζωντανά όλα τα γεγονότα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. Στις 22.00, παράλληλα με την «ελληνική μάχη» θα μεταδίδονται αποκλειστικά και τα άλλα δύο ματς της βραδιάς: Γιανγκ Μπόις – Ερυθρός Αστέρας και Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Ρόζενμποργκ.

Με τη λήξη των αγώνων του διημέρου 20-21/8 οι τηλεθεατές θα παραμένουν συντονισμένοι στο COSMOTE SPORT 1HD, καθώς το “UEFA Champions League Show” θα επιστρέφει με εκτενή highlights, ψηφιακή ανάλυση των παιχνιδιών, πλούσιο ρεπορτάζ και όλο τον απόηχο από τα Social Media. Στο κανάλι, θα υπάρχει, επίσης,  η εκπομπή «Λεπτό προς Λεπτό»με όλη τη δράση και των τριών αγώνων κάθε ημέρας.

H δεύτερη αγωνιστική θα διεξαχθεί το διήμερο 27-28/8 και θα μεταδοθεί αποκλειστικά από τα κανάλια COSMOTE SPORT. Με την ολοκλήρωση των αγώνων, θα έχουν γίνει γνωστές οι ομάδες που θα συμπληρώσουν τον πίνακα του φετινού UEFA Champions League.

Ακολουθεί αναλυτικά το 

της 1ης αγωνιστικής των Play – Offs:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα