Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ


Στον ακόλουθο πίνακα μπορείτε να δείτε ανά νοσοκομείο τους νοσηλευόμενους ασθενείς σε θαλάμους αρνητικής πίεσης, σε ΜΕΘ καθώς και τους θανόντες, βάσει όσων ίσχυαν μέχρι και χθες Τρίτη.



pinakas-koronoios
*Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας αναμένεται να μεταφερθεί και ένας ασθενής από το Νοσοκομείο του Βόλου.

«Όπως σας έχω πει και άλλες φορές, για κάθε πέντε ασθενείς που είναι κριτικά άρρωστοι, νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ, από πίσω είναι άλλοι 95 οι οποίοι έχουν στο 85% των περιπτώσεων ελαφρά μορφή της νόσου και στο 10%-15% των περιπτώσεων την μέτρια προς σοβαρή μορφή της νόσου», υπενθύμισε χθες ο κ. Τσιόδρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με τους απλούς πολίτες που νοσούν λόγω του νέου κορωνοϊού, έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό και 21 εργαζόμενοι σε διάφορες δομές υγείας ανά την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, 9 στο Νοσοκομείο Καστοριάς, από 2 σε Λαϊκό και ΝΜΙΤΣ και από 1 σε Καλαμάτα, Αμαλιάδα, Πύργο, Ιπποκράτειο Αθήνας, Ερυθρό Σταυρό, Ιωάννινα και Άγιο Σάββα, καθώς και ένας διασώστης του ΕΚΑΒ.


Παράλληλα, σε καραντίνα 7 ημερών έχουν τεθεί πάνω από 210 εργαζόμενοι σε δημόσιες δομές υγείας λόγω επαφής με επιβεβαιωμένα κρούσματα. Οι 60 αφορούν στο Νοσοκομείο Καστοριάς, όπου και εργαζόταν ο άτυχος 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα