Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

ΑΛΛΑΓΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ

 


Με νέα εταιρική ταυτότητα και λογότυπο που θα αντανακλά τη στροφή της από το λιγνίτη στις μορφές καθαρής ενέργειας θα κάνει εμφάνιση από αύριο η ΔΕΗ.Σε μια ειδική διαδικτυακή εκδήλωση λόγω των συνθηκών της πανδημίας , στην οποία θα συμμετέχει και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης,η Διοίκηση της ΔΕΗ θα παρουσιάσει τη νέα εταιρική ταυτότητα και το νέο σήμα της.Το γνωστό σε όλους σήμα της ΔΕΗ που φιγουράρει στους λογαριασμούς ρεύματος ξηλώθηκε ήδη από την πρόσοψη του κτιρίου της Διοίκησης της Εταιρείας , στην οδό Χαλκοκονδύλη 30, για να τοποθετηθεί το νέο σήμα της ΔΕΗ του μέλλοντος .

Και βέβαια όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η ΔΕΗ μόλις ολοκληρωθούν οι αναγκαίες κατασκευαστικές εργασίες θα μεταφέρει την έδρα της στη Λεωφόρο Μεσογείων 211 εκεί που σήμερα βρίσκεται το στρατόπεδο Πλέσσα το οποίο η επιχείρηση έχει μισθώσει από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Εκεί αναμένεται να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο ενεργειακά αποδοτικό κτίριο - flagship, που η διοίκηση της ΔΕΗ φιλοδοξεί να αποτελέσει τοπόσημο για την ευρύτερη περιοχή.

.Η μακρά ιστορία της ΔΕΗ που άνοιξε με την αξιοποίηση των εγχώριων κοιτασμάτων λιγνίτη,κλείνει με τη σταδιακή απόσυρση των λιγνιτικών μονάδων της,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα