Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Ο Τσίπρας που έχει πιάσει πάτο στη γελοιοποίηση τολμάει να μιλάει για γελοιοποίηση/«Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί»

του Μάκη Παπαδόπουλου

Ο Αλέξης Τσίπρας , που αν είχε τσίπα θα έπρεπε να είχε κρυφτεί σπίτι του και να ιδιωτεύει,  τολμάει να μιλάει για γελοιοποίηση . Αυτός που

  • με την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα πριν τις εκλογές του 2019 (παράγραφος 5 του άρθρου 336 σχετικά με τον βιασμό), μετέτρεψε το βιασμό σε πλημμέλημα, για να ξαναγίνει κακούργημα από τη Κυβέρνηση της ΝΔ τον 11.2019
  • θα έσκιζε τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο
  • σαν "αριστερός" κυβέρνησε με τον ακροδεξιό γραφικό Π,Καμμένο και τους ΑΝΕΛ
  • έκανε υφυπουργό τον ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη ,που κατηγορείται επίσης για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών
  • έκλεισε τις Τράπεζες τον Ιούνιο του 2015  και έκανε δημοψήφισμα (Το ερώτημα ήταν αν θα πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας των τριών θεσμών, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Ε.Κ.Τ.) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (Δ.Ν.Τ.), που προτάθηκε στην Ελλάδα στις 25 Ιουνίου. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν η απόρριψη της πρότασης του σχεδίου συμφωνίας με ποσοστό 61,31%.)) και ενώ τάχθηκε υπέρ του "ΟΧΙ", τελικά εφάρμοσε το "ΝΑΙ" .
  • η Κυβέρνησή του ήταν σκορποχώρι, ο ένας Υπουργός τα έβαζε με τον άλλο (ΚΟΤΖΙΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ) και αυτός για να μην χάσει την καρέκλα του Πρωθυπουργού , σφύριζε αδιάφορα.
  • σε ζωντανή σύνδεση με την ΕΡΤ , συνεδρίαζε για τη φωτιά στο Μάτι, τη στιγμή που  όλα είχαν τελειώσει και ήταν πλέον αργά με τόσους αθώους πολίτες να είναι νεκροί αυτοί να δηλώνουν ότι δεν υπάρχουν θύματα.
  • "πούλησε" τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με ψήφους "ανεξάρτητων" βουλευτών που μετά τους άνοιξε την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ και τους "βόλεψε" σε κρατικές θέσεις (ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ, ΚΟΜΜΑ...)
Με τέτοια αντιπολίτευση , η συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ και πάλι στις ερχόμενες εκλογές είναι βεβαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα