Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Καιρός: Κακοκαιρία σε δυο κύματα – Επικίνδυνα φαινόμενα, βροχοθύελλες και χαλάζι στην Αττική

 
Βυθισμένη στην κακοκαιρία παραμένει η χώρα μας, τα πιο δύσκολα βρίσκονται προ των πυλών και μεγάλη είναι η ποσότητα βροχής που έχει πέσει σε αρκετές περιοχές αυτές τις μέρες, γεγονός που έχει δημιουργήσει καταστροφές και πλημμύρες.Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και σήμερα Τρίτη (12.10.2021) , ενώ αναμένεται να κορυφωθούν την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Ο Κώστας Λαγουβάρδος, διευθυντής ερευνών του Ινστιτούτου Ερευνών Περιβάλλοντος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και υπεύθυνος της μετεωρολογικής υπηρεσίας meteo.gr, μιλάει στο newsit.gr και εφιστά την προσοχή των πολιτών για το νέο κύμα κακοκαιρία που αναμένεται να επηρεάσει την χώρα μας τις επόμενες μέρες.

Και σήμερα Τρίτη, σύμφωνα με τον κ. Λαγουβαρδο, θα έχουμε βροχές κυρίως στην Δυτική Ελλάδα, ενώ την Τετάρτη θα είναι λίγο πιο ήπια τα φαινόμενα.

Το διήμερο όμως, Πέμπτη – Παρασκευή «θα έχουμε μια νέα κακοκαιρία, η οποία θα είναι πολύ ισχυρή, απ’ ότι δείχνουν τα σημερινά στοιχεία. Η κακοκαιρία αυτή θα επηρεάσει σχεδόν ολόκληρη την χώρα, δηλαδή και την περιοχή της Κρήτης και των Δωδεκανήσων, όπου τις τελευταίες μέρες δεν είχαμε φαινόμενα» τονίζει. [περισσότερα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα