Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Δακτύλιος: Επιστρέφει σήμερα, δείτε σε χάρτη τα όριά του - Τσουχτερό το πρόστιμο για τους παραβάτες

 

Ο Διοικητής Τροχαίας Αττικής Σπύρος Λάσκος προχώρησε σε διευκρινίσεις, ενώ, μεταξύ άλλων, τόνισε πως σε κομβικές λεωφόρους έχει αυξηθεί πάρα πολύ η κυκλοφορία λόγω της πανδημίας - Τι είπε για το ενδεχόμενο ελαστικότητας από τις Αρχές, μέχρι το μέτρο να αφομοιωθεί 

Στις 25 Οκτωβρίου επιστρέφει μετά από δύο χρόνια ο δακτύλιος και θα ισχύει έως τις 22 Ιουλίου,  με στόχο την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, από 25 Οκτωβρίου 2021 έως και 22 Ιουλίου 2022 για τις ημέρες Δευτέρα έως Πέμπτη κατά τις ώρες 07.00 έως 20.00 και για την Παρασκευή από 07.00 έως 15.00, θα επιτρέπεται η εκ περιτροπής κυκλοφορία των ΙΧ και των φορτηγών με μέγιστη αποδεκτή μάζα φορτωμένου οχήματος (ΜΑΜΦΟ) μέχρι 2.200 χιλιάδων χιλιογράμμων, με βάση το τελευταίο ψηφίο του αριθμού κυκλοφορίας τους και με το σύστημα των μονών- ζυγών.

Ο Διοικητής Τροχαίας Αττικής Σπύρος Λάσκος - μιλώντας στην κάμερα του OPEN, προχώρησε σε σχετικές  διευκρινίσεις, ενώ, μεταξύ άλλων, τόνισε πως σε κομβικές λεωφόρους έχει αυξηθεί πάρα πολύ η κυκλοφορία λόγω της πανδημίας. Ο ίδιος αναφέρθηκε και  για το ενδεχόμενο ελαστικότητας από τις Αρχές, μέχρι το μέτρο να αφομοιωθεί.

Το πρόστιμο για τους παραβάτες θα αγγίζει το ποσό των 100 ευρώ.  [περισσότερα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα