Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Ουκρανία: Εκρήξεις στα 150 με 200 μέτρα από την ελληνική αποστολή υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Οδησσό – Όλοι είναι ασφαλείς

Λαχτάρησαν τα μέλη της ελληνικής αποστολής στην Ουκρανία υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς ενώ βρίσκονταν στην Οδησσό έγιναν νέες επιθέσεις από τις ρωσικές δυνάμεις καθώς η πόλη σφυροκοπείται εδώ και αρκετές ημέρες. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές δεν υπάρχει κανένα θέμα με την ασφάλεια του πρωθυπουργού και της αποστολής του παρά το γεγονός ότι οι εκρήξεις σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν στα 150 με 200 μέτρα.


Ανάμεσα στα μέλη της ελληνικής αποστολής που συνοδεύει τον Κυριάκο Μητσοτάκης στην Οδησσό είναι η υπεύθυνη διεθνών θεμάτων του πρωθυπουργού, Αριστοτελία Πελώνη, ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου, η επικεφαλής του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού Άννα Μαρία Μπούρα.  

Η αποστολή είχε οργανωθεί προσεκτικά από τις ελληνικές και τις ουκρανικές αρχές και η επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού είχε κρατηθεί μυστική για λόγους ασφαλείας μέχρι την τελευταία στιγμή. Η συνάντηση Μητσοτάκης – Ζελένσκι κράτησε 45 λεπτά – 15 περισσότερα από όσο είχε προγραμματισθεί. 

Τον Έλληνα πρωθυπουργό συνοδεύει και συνεργείο της ΕΡΤ με την συνάδελφο Γεωργία Σκιτζή να περιγράφει όλα όσα έγιναν.

[περισσότερα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα