Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Άστατος καιρός στο σούβλισμα του οβελία: Πού θα φυσάει και πότε επιστρέφει η σκόνη

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια ο καιρός φαίνεται να χαλάει τα σχέδια στους εκδρομείς και σε όσους υπολόγιζαν να απολαύσουν Πάσχα που να θυμίζει Άνοιξη. Βοριάδες, λίγες βροχές και αρκετή σκόνη θα μας συνοδέψουν από την Μεγάλη Πέμπτη έως και την Κυριακή του Πάσχα.

Την Μεγάλη Πέμπτη θα έχουμε λίγη συννεφιά με κάποιες τοπικές βροχές στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα. Θα υπάρχει αρκετή σκόνη στα δυτικά και οι βοριάδες θα φτάσουν τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο ενώ η θερμοκρασία τους 27 βαθμούς.

Την Μεγάλη Παρασκευή θα κάνουν την εμφάνιση τους βροχές και σποραδικές καταιγίδες τόσο στη Δυτική όσο και στη Βόρεια Ελλάδα που θα συνοδεύονται από την παρουσία αρκετής σκόνης. Οι άνεμοι θα είναι Δυτικοί μέχρι 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 26 βαθμούς.


Το Μεγάλο Σάββατο αρκετά άστατος θα είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Εκεί που θα υπάρξουν αρκετές βροχές, θα είναι κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα. Οι άνεμοι θα είναι Βόρειοι και θα φτάσουν μέχρι 7 μποφόρ στα πελάγη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μια μικρή πτώση σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες και θα φτάσει τους 23 βαθμούς.

Την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα είναι κυρίως άστατος και θα παρουσιαστούν κάποιες τοπικές βροχές στα Δυτικά και Βόρεια της χώρας. Η παρουσία της σκόνης θα είναι αισθητή και οι Βοριάδες μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει συγκριτικά με την προηγούμενη μέρα του Μεγάλου Σαββάτου, φτάνοντας τους 25 βαθμούς.

Ρεπορτάζ: Έφη Φανάρα/newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα