Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ


Ο "Bon vivuer" Μ. Λιάπης , πρώην Υπουργός Μεταφορών κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες , για να μην πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελείας. Δεν πλήρωνε ασφάλεια και δεν είχε δίπλωμα οδήγησης μαζί του. Ισχυρίστηκε δε ότι τον  έχει πλήξει η οικονομική κρίση(για την οποία είναι συνυπεύθυνος αφού ήταν για πολλά χρόνια βουλευτής και Υπουργός ελέω του θείου του Κωνσταντίνου Καραμανλή) . Θυμίζω ότι το καλοκαίρι του 2008 , ο Μιχάλης Λιάπης ήταν Υπουργός Μεταφορών και έκανε "βόλτες" στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ευρώπης με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο (siemens) με τις φήμες να οργιάζουν ότι (ο Χριστοφοράκος) του πλήρωσε όλα τα έξοδα αυτού του ταξιδιού. Αυτός ο άνθρωπος ήταν Υπουργός για πολλά χρόνια και μετά αναρωτιόμαστε γιατί η Ελλάδα είναι ένα διαλυμένο χρεοκοπημένο "μαγαζί". Ο Λιάπης και οι ομοίοι του δεν μπορούν να μοιράσουν ούτε δυο γαϊδουριών άχυρα.
ΈΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!Μαύρο στους Μαυρογιαλούρους της πολιτικής.Δεν πάει άλλο με όλους αυτούς τους ανίκανους που μας κυβερνάνε.

ΥΓ.Τα όρια της αντοχής της κοινωνίας  συρρικνώνονται και παραχωρούν τη θέση τους στο θυμό. Κι ο θυμός δεν είναι καλός σύμβουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα