Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Διαφωνία Π. Λαφαζάνη με το ελληνικό πακέτο

Αρνητικός, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης στην πρόταση που καταθέτει η κυβέρνηση στους θεσμούς. Εγκρίθηκε με «πλειοψηφία» σπεύδει να σημειώσει το iskra.gr.



Διαφωνεί με την προταση της κυβερνησης, όπως αναμενόταν, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Π. Λαφαζάνης. Ο υπουργός είχε δώσει δείγμα των προθέσεών του με ομιλία του. "Η Ελλάδα δεν βρίσκεται σε ομηρία από κανένα, δεν βρίσκεται με το πιστόλι στον κρόταφο και είναι «εκτός τόπου και χρόνου» όσοι θεωρούν ότι η χώρα και ο ελληνικός λαός έχουν ως μοναδική επιλογή να συνυπογράψουν τη θανατική τους καταδίκη", σημείωσε.

Υποστήριξε ότι "ξέρουμε ότι εδώ που φτάσαμε όλες οι επιλογές είναι δύσβατες, η πιο ταπεινωτική και ανυπόφορη, όμως είναι μια συμφωνία παράδοσης, λεηλασίας και υποταγής της χώρας μας και του λαού μας".

Μάλιστα λίγο μετά την ανακοίνωση της έγκρισης της ελληνικής πρότασης από το κυβερνητικό συμβούλιο, το iskra που αντιπροσωπεύει τις θέσεις της Αριστερής Πλατφόρμας έσπευσε να σημειώσει σε ανάρτηση ότι η πρόταση «εγκρίθηκε με πλειοψηφία».

Αναλυτικά γράφει:

Εγκρίθηκε με πλειοψηφία η πρόταση της ελληνικής πλευράς προς τους «θεσμούς» από το Κυβερνητικό Συμβούλιο, όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος δήλωσε ότι σε λίγες ώρες θα κατατεθεί.

«Όπως συμφωνήθηκε στη σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε λίγη ώρα θα κατατεθεί η ελληνική πρόταση όπως ακριβώς έχει περιγραφεί», είπε ο κ. Καμμένος.

Ερωτηθείς αν το Κυβερνητικό Συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση απάντησε ότι έχει εγκριθεί από το συμβούλιο αρχηγών, εγκρίθηκε από το Κυβερνητικό Συμβούλιο και προχωρούν οι διαδικασίες.

Σύμφωνα με μη διασταυρωμένες πληροφορίες η πρόταση της ελληνικής πλευράς είναι παρόμοια με την πρόταση Γιούνκερ και πρόκειται να κατατεθεί στο Eurogroup του Σαββάτου.euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα