Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Ενιαία εμπορική μάρκα Cosmote για τα προϊόντα σταθερής, κινητής και Internet

ΟΤΕ και COSMOTE ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε όλοι οι πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις, να απολαμβάνουν έναν κόσμο με ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και πληροφορικής.
OTE: Ενιαία εμπορική μάρκα Cosmote για τα προϊόντα σταθερής, κινητής και Internet

Έναν ολοκληρωμένο κόσμο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας φέρνει από σήμερα στους πελάτες του ο Όμιλος ΟΤΕ , καθιερώνοντας ενιαία εμπορική μάρκα COSMOTE για όλα τα προϊόντα σταθερής, κινητής και internet.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ΟΤΕ  και COSMOTE ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε όλοι οι πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις, να απολαμβάνουν έναν κόσμο με ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και πληροφορικής, με ευκολία, ταχύτητα και απλότητα, με ένα σημείο αναφοράς και ενιαία εμπειρία σε όλα τα κανάλια επαφής: καταστήματα, τηλεφωνική εξυπηρέτηση και online contact points.

Ο νέος κόσμος επικοινωνίας θα προσφέρει στον πελάτη ακόμη περισσότερες δυνατότητες, με προηγμένα προγράμματα COSMOTE σταθερής, κινητής και internet για όλους, αλλά και με τις τεχνολογικά προηγμένες λύσεις COSMOTE Business ΙΤ Solutions για επιχειρήσεις και επαγγελματίες. περισσότερο euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα