Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΗ : Νέα εφαρμογή ΔΕΗ για iOS και Android.

Αγαπητέ Πελάτη
Ως χρήστης της υπηρεσίας e-bill info, γνωρίζετε τα οφέλη της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης που σας προσφέρει η ΔΕΗ. Σε αυτό το πλαίσιο, πρόσφατα κυκλοφόρησε η νέα εφαρμογή μας για κινητά τηλέφωνα και tablets iOS και Android που ενσωματώνει το σύνολο των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας, όπως:
e-bill info, υπηρεσία της οποίας είστε ήδη χρήστης. Μέσα από το app, μπορείτε επιπλέον να ζητήσετε την ειδοποίησή σας με push notification για την έκδοση του λογαριασμού σας.
Εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση, με δυνατότητα αλλαγής της διεύθυνσης αποστολής του λογαριασμού και γρήγορη πρόσβαση στα συστήματα των τραπεζών που υποστηρίζουν την ηλεκτρονική πληρωμή των λογαριασμών ΔΕΗ με e-banking.
Εύρεση μέσω google maps των πλησιέστερων σημείων για την εξόφληση των λογαριασμών, αλλά και των σημείων εξυπηρέτησης ΔΕΗ.
Ηλεκτρονική ή τηλεφωνική επικοινωνία με τη ΔΕΗ
Πρόσβαση στα επίσημα κανάλια της ΔΕΗ στα κοινωνικά δίκτυα.
Σύνδεση με τον ΔΕΔΔΗΕ για ενημέρωση σχετικά με τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος και τηλεφωνική επικοινωνία με το κέντρο βλαβών κάθε περιοχής.
Τέλος, η νέα εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να αποστέλλει ειδοποιήσεις για θέματα που αφορούν την εξυπηρέτησή σας ανά γεωγραφική περιοχή, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες κατά περίπτωση.
Κατεβάστε την εφαρμογή μας από τα Google play και App store και επωφεληθείτε από τον πιο σύγχρονο τρόπο εξυπηρέτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα