Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Άστραψε και βρόντηξε ο Πειραιώς έναντι Φίλη και Μπουτάρη

Τόνισε ότι «αυτά που ζούμε τώρα είναι τα επίχειρα της άφρονος πολιτικής των ΗΠΑ και των συμμάχων της που γκρέμισαν τα κοσμικά καθεστώτα από τον αραβικό κόσμο, με τελευταίο θύμα την Συρία» ενώ αναφερόμενος στην Τουρκία είπε πως «φυλακίστηκαν δύο δημοσιογράφοι (στην Τουρκία) γιατί είχαν αποκαλύψει ότι η γείτων χώρα εξοπλίζει και εκπαιδεύει τον ISIS».
Αναφερόμενος στον έλεγχο, από τον Υπ. Παιδείας Ν. Φίλη, στις επισκέψεις ιερωμένων στα σχολεία ο κος Σεραφείμ είπε χαρακτηριστικά:

«Θέλουν να ελέγξουν αν ένας κληρικός επισκέπτεται τα σχολεία της επαρχίας του, αρθρώνει πέντε λόγους αγάπης και στήριξης. Είναι σημεία των καιρών και ενδείξεις της τραγωδίας που διέρχεται το έθνος μας. Οι ιδεοληψίες των ανθρώπων αυτών (κυβέρνησης), αγγίζουν τα όρια της παράνοιας. Όλος ο προηγμένος κόσμος έχεις ως θεσμό στην μαθησιακή κοινότητα τον πνευματικό σύμβουλο. Στην Αυστραλία θεωρείται ευλογία η παρουσία πνευματικών συμβούλων. Εδώ θεωρούμε ότι ο ιεράρχης ή ο κληρικός είναι κακό του λαού. Το αποτέλεσμα το βλέπουμε στην εγκληματική παραβατικότητα των νέων ανθρώπων που αυξάνεται με γεωμετρική μέθοδο. Αυτά είναι τα επίχειρα των επιλογών μας.

Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, τους κληρικούς από την εκπαιδευτική διαδικασία και τη μαθησιακή κοινότητα τους εξεδίωξε η συντηρητική κυβέρνηση Κ. Καραμανλή. Ο Φίλης προχωρεί ένα βήμα περισσότερο για να συνδράμει το έργο της ΝΔ, θέλει να ελέγξει αν οι κληρικοί επισκέπτονται τα σχολεία της επαρχίας ή κάποιος επίσκοπος».περισσότερα στο dogma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα