Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Εξελέγη για δεύτερη φορά προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών ο Ισίδωρος Ντογιάκος

Επανεξελέγη στη θέση του προισταμένου της Εισαγγελίας Εφετών ο Ισίδωρος Ντογιάκος! Οι συναδελφοι του με την ψηφο τους εδειξα οτι εμπιστευονται τον Ισιδωρο Ντογιακο και τον επελεξαν με 39 ψηφους για τη θεση που κατεχει.
Ο συνυποψήφιος του εισαγγελεας εφετων Αντωνης Λιογας συγκεντρωσε 30 ψηφους. Στην αναμέτρηση μετείχε και η Γεωργία Τσατάνη η οποία έλαβε 7 ψήφους.

Ο Ισίδωρος Ντογιάκος τελικώς κατήλθε στο παρά πέντε υποψήφιος αφού ο Αρειος Πάγος εγγράφως διαβεβαίωσε ότι δεν έχει κώλυμα εκλογής, καθώς μέχρι την εκλογική διαδικασία δεν του είχε επιδοθεί η πειθαρχική καταδίκη σε στέρηση μισθού 40 ημερών που του επιβλήθηκε από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου.

Η πειθαρχική του καταδίκη που θα είχε ως αποτέλεσμα την εκπτωση του από τη θέση του προϊσταμένου αλλά και τη μη συμμετοχή στις εκλογες προκάλεσε έντονες αντιδράσεις απςό κόμματα της αντιπολίτευσης που έκανε λόγο για παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, ενώ ο υπουργός Δικαιοσύνης Νικος Παρασκευόπουλος αρνήθηκε τα καταγγελόμενα από την αντιπολίτευση.

Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας ο Ηλίας Ζαγοραίος

Στη θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας επανεξελέγη ο Ηλίας Ζαγοραίος. Ο κ. Ζαγοραίος έκανε 81 ψήφους ενώ η αντίπαλος του Ολυμπία Κλειτσάκη 45 ψήφους.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα