Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Κύριε Πρωθυπουργέ όφειλες να κάνεις τον κόσμο καλύτερο απ' ότι τον βρήκες

Διαβάζουμε στο προφίλ της ρεπόρτερ του Alpha Βίκυς Χαντζή στο Facebook>

Το σπουδαιότερο επίτευγμα για έναν ηγέτη πρωθυπουργό είναι να αφήνει τον κόσμο καλύτερο από ότι τον βρήκε. Βαθιά μέσα του να ξέρει πως με τις πράξεις και τις αποφάσεις του άλλαξε τις ζωές των ανθρώπων και εκπλήρωσε το πολιτικό του χρέος με τον καλύτερο τρόπο.


Δυστυχώς, η πολιτική υστεροφημία του σημερινού πρωθυπουργού θα είναι για πάντα στοιχειωμένη από καταστροφικές επιλογές που μέρα με την ημέρα αποδεικνύονται πως είναι απολύτως συνειδητές και δεν επιβάλλονται κατ’ ανάγκη από τους δανειστές αυτής της χώρας.

Για τον κ. Τσίπρα, όχι μόνο οι δημοσιογράφοι, αλλά όλοι οι Έλληνες, κυρίως οι νέοι, είναι εν δυνάμει υπό απόλυση.

Η ανεργία, η εξαντλητική φορολογία και τα χιλιάδες λουκέτα (ακόμα και σε υγιείς επιχειρήσεις) ανάγκασαν χιλιάδες πτυχιούχους να “παραιτηθούν” αυτοβούλως από τα όνειρα τους και να τραπούν σε άτακτη φυγή… Τα στοιχεία του Υπουργείου Εξωτερικών είναι σοκαριστικά. Περισσότεροι απο 332.000 Έλληνες έχουν φύγει στο εξωτερικό.

Όσοι δηλαδή ο πληθυσμός της ΠΑΤΡΑΣ, της ΛΑΡΙΣΑΣ και του ΑΙΓΙΟΥ μαζί. Το πιο τρομακτικό έλλειμμα της Ελλάδας είναι ότι χάνει τα «φωτεινά» μυαλά της. Ανάμεσα τους και ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος με την Βίκυ Φιλιπποπούλου.

Δύο νιόπαντροι νέοι με σημαντικότατες σπουδές και μεταπτυχιακά σε οικονομικά και ναυτιλιακά που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στο Nτουμπάι. Τα ζευγάρι μίλησε αποκλειστικά στον ALPHA λίγο προτού φύγει για τα πλούσια Εμιράτα.kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα