Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

TO "EΛΛΗΝΟΙΑΠΩΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

 Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο εργασιών είμαστε έτοιμοι να σας παρουσιάσουμε τον μοναδικό αυτόν Πολυχώρο Πολιτισμού και Φυσικής Αγωγής για μικρούς και μεγάλους. Δημιουργήσαμε νέους χώρους από ξύλο και καλάμι, ακολουθώντας με αυτόν τον τρόπο την παραδοσιακή Ιαπωνική αρχιτεκτονική κουλτούρα, σε συνδυασμό με τον ορυκτό πλούτο της Χώρας μας (μάρμαρα Πεντέλης και πλάκες από την Κάρυστο), μέσα σε μια πανδαισία χρωμάτων και αισθητικής. 

Το Ε.Π.Κ.Α διαθέτει: 2 Dojo (Ιαπ. Μελετητήριο της Οδού) με ειδικό αντικραδασμικό δάπεδο (Ιαπ. tatami). Το μεν αποτελεί ήδη χώρο εξάσκησης και διδασκαλίας των ως άνω "Ιαπωνικών Τεχνών Ίασης και Υγείας", το δε επονομαζόμενο "dojo festivities" θα φιλοξενεί από τον Νοέμβριο διαλέξεις, σεμινάρια και γενικότερα τις πολιτιστικές δραστηριότητες του Κέντρου μας. Με τον εξοπλισμό audio/video, το μοναδικά Ιαπωνικό περιβάλλον και την ανεξάντλητη πηγή γενικών και ειδικών θεμάτων, θα φροντίσουμε να Σας ταξιδεύουμε τακτικά σε "κόσμους" μαγικούς μα και σε γνώριμους (ή όχι) ελληνικούς! 
Μέσα από τα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια του των εγκαταστάσεών μας, νέοι τεχνίτες - καλλιτέχνες και μέλη μας θα δημιουργούν καθημερινά μικρά έργα ιαπωνικής τέχνης με την σφραγίδα του Ε.Π.Κ.Α
Ένα στολίδι του Ε.Π.Κ.Α αποτελεί, τέλος, ο έμπροσθεν κήπος, που διαμορφώθηκε από τα μέλη μας με πολύ κόπο και μεράκι, προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο τον έντονο και ρητό οικολογικό μας χαρακτήρα.


Mότο μας:
ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΩΦΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ
ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΣΚΟΠΟΥ
ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Σας περιμένουμε όλους και όλες!
Για το Δ.Σ

-Η-
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ Ν. ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΡΗ
6974825526

ΥΓ1: Σύντομα θα παρατεθούν φωτογραφίες των χώρων που ακόμη εξωραΐζονται και λεπτομερής περιγραφλη των υπηρεσιών του Ε.Π.Κ.Α
ΥΓ2: Η 1η διάλεξη που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Ε.Π.Κ.Α ("Dojo Festivities") και τελευταία για το 2017 είναι προγραμματισμένη για τον μήνα Νοέμβριο. Θα ακολουθήσει ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα