Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

H Γιάννα Τερζή πάει στη Eurovision... δίνοντας τη ζωή της για την Ελλάδα (Δείτε και ακούστε τη συμμετοχή της Ελλάδας στην EUROVISION 2018)

ΜΠΡΑΒΟ ΕΡΤ!!! Άντε του χρόνου πάλι ! γιατί φέτος θα φτάσουμε μέχρι τον...ημιτελικό
Δύο επιτροπές, ιδιωτικά συμφωνητικά, εγγυητικές επιστολές κι ένας τελικός που δεν έγινε ποτέ... Η ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision πέρασε από μια μακρά διαδικασία, η οποία περιγράφεται στην ανακοίνωση της ΕΡΤ εδώ και κατέληξε στην επιλογή της Γιάννας Τερζή και του τραγουδιού «Όνειρό μου».


Η δισκογραφική εταιρεία Panik Entertainment Group, που την πρότεινε, ήταν η μόνη η οποία κατέθεσε εμπρόθεσμα τόσο το υπογεγραμμένο συμφωνητικό με την ΕΡΤ (για τη συνδιαμόρφωση της αισθητικής της συμμετοχής και το διαμοιρασμό των οικονομικών υποχρεώσεων) όσο και εγγυητική επιστολή ύψους 20.000 ευρώ – οι εταιρείες που σύμφωνα με την ανακοίνωση δεν ανταποκρίθηκαν στα ζητούμενα ήταν η Spicy Music («κατέβασε» ως πρόταση το «Μην ξεχνάς τον ήλιο» της Αρετής Κετιμέ) και η Spider Music (δική της πρόταση οι Χοροσταλίτες και το «Από τη Θράκη ως την Κρήτη»). Έτσι, ο προγραμματισμένος τηλεοπτικός τελικός δεν θα πραγματοποιηθεί και η Panik θα ξαναδοκιμάσει τις δυνάμεις της στη Eurovision μετά την περσινή συμμετοχή της Demy.

Η Γιάννα Τερζή, κόρη του Πασχάλη Τερζή, έλειπε για χρόνια στις ΗΠΑ, όπου τραγουδούσε σε clubs και δούλευε στο τμήμα A&R δισκογραφικών εταιρειών, ενώ τώρα κάνει την επιστροφή της με μια μπαλάντα που έχει παραδοσιακό χρώμα και βασίζεται στιχουργικά σε «ένα διάλογο μεταξύ Ελλάδας και Ελλήνων».athinorama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα