Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Απεργία… παντού στις 30 & 31 Μαΐου! Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Σε απεργιακό κλοιό τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη, 30.05.2018 - Συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ - "Χειρόφρενο" σε τρόλεϊ, λεωφορεία, μετρό και τρένα - Ακινητοποιμένα τα τρόλεϊ και λεωφορεία του ΟΑΣΑ και την Πέμπτη, 31.05.2018 όλη την ημέρα - "Δεμένα" στα λιμάνια και τα πλοία - Τρίωρη στάση εργασίας οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας - Αναλυτικά το απεργιακό πρόγραμμα και οι θέσεις των συνδικαλιστικών ενώσεων

Εικοσιτετράωρη απεργία έχουν εξαγγείλει για την Τετάρτη, 30 Μαΐου του 2018 ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Καταγγέλλουν την κυβέρνηση για τις «συνεχιζόμενες καταστροφικές πολιτικές της λιτότητας, της ανεργίας, της υπερφορολόγησης».

Η απεργία φέρνει… τα πάνω – κάτω στις συγκοινωνίες, με εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες να… ψάχνονται για το πώς θα κινηθούν.

Ποιοι πότε… και πώς συμμετέχουν στην απεργία
– Την Τετάρτη, 30 Μαΐου, τα λεωφορεία (σ.σ. συμπεριλαμβανομένων των Express Αεροδρομίου) και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ.

– Για την Πέμπτη 31 Μαΐου λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι τους, τρόλεϊ και λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα.[περισσότερα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα