Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Απόλυτη ικανοποίηση στη ΝΔ από τις εσωκομματικές εκλογές και τη συμμετοχή των πολιτών

του Δημήτρη Γκάτσιου
Απόλυτη είναι η ικανοποίηση στον τρίτο όροφο της οδού Πειραιώς από την πορεία της διαδικασίας των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας. Η προσέλευση των πολιτών και η μεγάλη συμμετοχή αποτέλεσαν αφορμή να δοθεί παράταση στο κλείσιμο της κάλπης και αυτές να κλείσουν μετά τις επτά το απόγευμα, ενώ τα αποτελέσματα για τους 66 νέους προέδρους των ΝΟΔΕ, τους 339 προέδρους των ΔΗΜΤΟ, τα 9μέλη συμβούλιά τους, αλλά και τους 1.000 νέους συνέδρους, θα ανακοινωθούν αύριο το πρωί. Ωστόσο, από τις υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες, εκτιμάται ότι η ανανέωση σε όλες τις εκλεγμένες θέσεις θα ξεπεράσει το 50%, καθώς είναι χαρακτηριστικό ότι τις 4.050 θέσεις των ΔΗΜΤΟ και ΝΟΔΕ και τις 1.000 των συνέδρων διεκδίκησαν περισσότεροι από 8.000 πολίτες. 


Στα περίπου 400 σημεία σε Αττική και περιφέρεια στήθηκαν περισσότερες από 1.500 κάλπες. Η όλη  διαδικασία διοργανώθηκε από τη Γραμματεία Οργανωτικού και την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, η οποία συστάθηκε ειδικά για την διεξαγωγή αυτών των εκλογών, ενώ για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας μετείχαν 2.450 εθελοντές που στελέχωσαν τις εφορευτικές επιτροπές.

-Κ. Μητσοτάκης: Η ανοιχτή, σύγχρονη ΝΔ γίνεται πράξη.

Πριν λίγα λεπτά, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχαρίστησε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στη σημερινή εσωκομματική διαδικασία. 

"155.000 πολίτες, 2.500 εθελοντές και περισσότεροι από 8.000 υποψήφιοι για τις θέσεις των εκπροσώπων μας, έκαναν σήμερα πράξη την δέσμευσή μου για μια ανοιχτή, σύγχρονη, μεγάλη Νέα Δημοκρατία. Τους ευχαριστώ από καρδιάς", τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. 

*Διαβάστε ακόμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα