Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Στο έλεος του κορονοϊού η χώρα! Συνεχή τα κρούσματα, νέα λουκέτα και μεγάλη ανησυχία Συνεχίζονται οι προσπάθειες για να περιοριστεί ο κορονοϊός. Αναλυτικά που θα μπει “λουκέτο” στις επόμενες 15 ημέρες. Σύσταση για αποφυγή ταξιδιών εντός ή εκτός Ελλάδας στις ομάδες υψηλού κινδύνου!

Κλείνουν θέατρα, κινηματογράφοι, παιδότοποι, κέντρα διασκέδασης,  γυμναστήρια και χώροι πολιτιστικών εκδηλώσεων

18 νέα κρούσματα σε 24 ώρες και άλλα 15 υπό διερεύνηση  -Προβληματισμός στους επιστήμονες για τα «ορφανά» κρούσματα - Εξιτήριο πήρε η 38χρονη στη Θεσσαλονίκη μαζί με το παιδί της


Στα 117 ανέρχονται τα  κρούσματα του κορωνοϊού  στην Ελλάδα- τα 18 από αυτά επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Από αυτά όμως, τα 10  χαρακτηρίζονται ως «ορφανά», δεν είναι  γνωστό δηλαδή πώς ασθένησαν. Τα 82 είναι «εισαγόμενα», τα 25 αποτελούν των πρώτων και τα υπόλοιπα άγνωστης προέλευσης. Υπάρχουν ακόμη 15 υπό διερεύνηση.  Από τους 117 που μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό, 34 νοσηλεύονται, 3 σε ΜΕΘ και πήραν εξιτήριο η 38χρονη που είχε διαγνωσθεί πρώτη με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα μαζί με το παιδί της. 

Ωστόσο αυτό που προβληματίζει την επιστημονική κοινότητα είναι τα 10 «ορφανά» κρούσματα, αυτά δηλαδή που δεν είναι γνωστή η πηγή της διασποράς. Ηδη, ο κ.Τσιόδρας ανακοίνωσε νέα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς που περιλαμβάνουν κλείσιμο θεάτρων, κινηματογράφων, παιδότοπων, κέντρων διασκέδασης,  γυμναστηρίων και χώρων πολιτιστικών εκδηλώσεων.

[περισσότερα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα