Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Μητσοτάκης: «Καμία πρόκληση αναπάντητη, θα το αποδείξουμε αν χρειαστεί»


Διπλωματικός “πόλεμος” και… νίκες στα σημεία απέναντι στην Τουρκία – Οι λέξεις-“κλειδιά” της παρέμβασης Μητσοτάκη

Με ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το στίγμα για την τακτική που θα ακολουθήσει η χώρα μας όσο η Τουρκία του Ερντογάν αυξάνει καθημερινά την ένταση με τις “βόλτες” του Oruc Reis εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Δείτε το βίντεο με όλο το μήνυμα του πρωθυπουργού.


Την ώρα που το θερμόμετρο στο Αιγαίο και τα ελληνοτουρκικά έχει χτυπήσει “κόκκινο” μετά την απόφαση της Τουρκίας να βγάλει το Oruc Reis για “έρευνες” και παρά το γεγονός ότι το ερευνητικό σκάφος φαίνεται να απομακρύνεται από την περιοχή που δέσμευσε η Άγκυρα με NAVTEX, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε μήνυμα προς τους Έλληνες πολίτες το απόγευμα της Τετάρτης, 12.08.2020.

“Η Ελλάδα δεν απειλεί αλλά και δεν εκβιάζεται” είπε ο πρωθυπουργός στο μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του για τα Ελληνοτουρκικά, κατά το οποίο επίσης κατέστησε ξεκάθαρο πως “διάλογος με προκλήσεις και σε κλίμα έντασης είναι, προφανώς, άνευ αντικειμένου”.

“Ο κίνδυνος ατυχήματος καραδοκεί με τόσες στρατιωτικές δυνάμεις και την ευθύνη σε μια τέτοια περίπτωση θα την έχει εκείνος που προκαλεί”, είπε σε άλλο σημείο ο πρωθυπουργός, ο οποίος στην τελευταία του φράση έκανε ξεκάθαρο το πώς θα κινηθεί η Ελλάδα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα