Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Οι Τελικοί του Champions League & Europa League στην ΕΡΤ1 & ΕΡΤ SPORT HD

ΣΗΜΕΡΑ
Η πολυνίκης του θεσμού, Σεβίλλη, αντιμετωπίζει τη φιλόδοξη και φορμαρισμένη Ίντερ, σε μια αναμέτρηση που υπόσχεται θέαμα και έντονες συγκινήσεις, στον Τελικό του Europa League, που θα απολαύσουν οι φίλαθλοι, σε απευθείας και ελεύθερη μετάδοση, από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ Sports, την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020, στις 22:00.


Οι Ανδαλουσιάνοι του Ζουλέν Λοπετέγι αναζητούν το έκτο τους τρόπαιο στον θεσμό, την ώρα που οι Λομβαρδοί του Αντόνιο Κόντε επιστρέφουν σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά το 2010.

Η δράση αρχίζει στις 21:00, με το Pre game, που θα παρουσιάσει ο Γιάννης Ράνιος, και συνεχίζεται στις 22:00, με τη σέντρα του Τελικού, σε απευθείας μετάδοση από την Κολονία, και σε περιγραφή του Βασίλη Μπακόπουλου.

Μετά τη λήξη, ακολουθεί η post game εκπομπή, με την ανάλυση και το ρεπορτάζ του Τελικού.

H ΕΡΤ, πιστή στο ραντεβού της με όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, δίνει στους τηλεθεατές την ευκαιρία να απολαύσουν, σε ελεύθερη μετάδοση, τον Τελικό του Europa League, καθώς και τις pre game και post game εκπομπές, από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ Sports.

ΚΥΡΙΑΚΗ
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου διεκδικούν το τρόπαιο στον μεγάλο Τελικό του Champions League, που θα απολαύσουν οι φίλαθλοι, σε απευθείας και ελεύθερη μετάδοση, από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ Sports, την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020, στις 22:00.

Στον ενδέκατο Τελικό της ιστορίας της στην κορυφαία διοργάνωση, η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει την Παρί Σεν Ζερμέν, στην πρώτη παρουσία των Παριζιάνων στον Τελικό του θεσμού.

Η δράση αρχίζει στις 21:00, με το Pre game που θα παρουσιάσει ο Ιωσήφ Νικολάου, με καλεσμένους τον Γιώργο Σίμο και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Η σέντρα του Τελικού δίνεται στις 22:00, σε περιγραφή του Γιώργου Χαϊκάλη.

Μετά τη λήξη, ακολουθεί η post game εκπομπή, με την ανάλυση και το ρεπορτάζ της μεγάλης αναμέτρησης.

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν Μονάχου, σε απευθείας μετάδοση από το Στάδιο Ντα Λουζ της Λισαβόνας, την Κυριακή 23 Αυγούστου.

Ποδοσφαιρικό υπερθέαμα και δράση στην ΕΡΤ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα