Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

ΕΣΤΙΑ /ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ



Σοβαρότατες καταγγελίες και οργή αναφορικά με την εμφάνιση της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στη Μητρόπολη Αθηνών όπου παρευρέθηκε στην δοξολογία για την έλευση της νέας χρονιάς.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν δεκάδες πολίτες, αλλά και ο γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ελληνικής Λύσης Βασίλειος Γραμμένος, για πρώτη φορά και με ευθύνη επιτελών της κυρίας Σακελλαροπούλου δεν ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος κατά την προσέλευση της στην Μητρόπολη.
Οργή όμως προκάλεσε και η συμπεριφορά της Προέδρου απέναντι στα θρησκευτικά σύμβολα, αφού ήταν η μόνη που όχι μόνο δεν προσκύνησε τον σταυρό, αλλά ούτε καν τον πλησίασε! Σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, οι οποίοι προσκύνησαν κανονικά. Ακόμα και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης! 
Δείτε το βίντεο με την άφιξη και την αποχώρηση της προέδρου και ολόκληρη την δοξολογία. Στο τέλος η απίστευτη σκηνή με τον σταυρό.
Μετά από αυτές τις εικόνες έχει ξεσπάσει σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους πολίτες να αναρωτιούνται πιο μήνυμα ήθελε να περάσει η κυρία Σακελλαρόπουλου με την άρνηση της να πλησιάσει τον σταυρό, αλλά και να μην ακουστεί ο εθνικός ύμνος.
Εάν η κυρία πρόεδρος δεν ήθελε να τηρήσει τα έθιμα της ημέρας, καλύτερα να μην πήγαινε καθόλου στην δοξολογία. Αυτή η εικόνα, είναι προσβλητική και άκρως υποκριτική.piperata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα