Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Europa League, Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 1-0: «Μπαμ» στο 90′ και ευρωπαϊκή συνέχεια για τους Πειραιώτες

 


Ένα γκολ του Τικίνιο στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στον Ολυμπιακό με 1-0 επί της Φενέρμπαχτσε στην 5η αγωνιστική του Europa League και την πρόκριση στην επόμενη φάση ή έστω στα μπαράζ.

Ο Βραζιλιάνος πέρασε στο ματς ως αλλαγή στη θέση του Ελ Αραμπί και στην πρώτη καλή στιγμή του στο ματς “κεραυνοβόλησε” από κοντά τους Τούρκους, μετά από ασίστ του κορυφαίου του αγώνα, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε έτσι τη δεύτερη θέση στον 4ο όμιλο και έχει ελπίδες και για την πρώτη θέση, αλλά στη χειρότερη περίπτωση, θα δώσει αγώνα μπαράζ με ομάδα από το Champions League, για μία θέση στους “16” του Europa League.

Το παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς και στο 2′ ο Ονιεκούρου λίγο έλειψε να βρεθεί τετ-α-τετ από τον Οζέρ, αλλά η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 5ο λεπτό. Ο Μασούρας έκανε ιδανικό γύρισμα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Αγκιμπού Καμαρά βρέθηκε ανενόχλητος μπροστά σε σχεδόν κενή εστία, όμως έκανε ένα απίστευτο… τσαφ και δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα