Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Από Εύβοια και Λήμνο ξεκίνησε το δεύτερο κύμα του χιονιά/Χιονοκαταιγίδες και πολικές θερμοκρασίες/ Που θα χιονίσει σήμερα


Όλοι μιλούν για έναν ιστορικό χιονιά, με πολικές θερμοκρασίες και χιόνια όχι μόνο στα βόρεια αλλά και στα νότια, στις… βάρκες και στο κέντρο της Αθήνας. Η κακοκαιρία Ελπίδα είναι εδώ για να μας δείξει, τις επόμενες ώρες, το ποιο «παγωμένο» της πρόσωπο, στο δεύτερο κύμα της. 

Όλος ο κρατικός μηχανισμός είναι σε κατάσταση επιφυλακής για τον «ιστορικό χιονιά» που φέρνει μαζί της η κακοκαιρία Ελπίδα. Ήδη, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, ζήτησε από τους πολίτες, για τις επόμενες 48 ώρες, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες!

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, Δευτέρα (24.01.2022) και Τρίτη (25.01.2022) αναμένονται πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα με πρωτόγνωρες πυκνές χιονοπτώσεις σε περιοχές της χώρας που συνήθως δεν υπάρχουν ανάλογα καιρικά φαινόμενα. Ιδιαίτερα για την Αττική, τα φαινόμενα αναμένεται να ξεκινήσουν λίγο νωρίτερα από την αρχική εκτίμηση των μετεωρολόγων δηλαδή από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το δεύτερο “ημίχρονο” της κακοκαιρίας «Ελπίδα» άρχισε να χτυπά από την Εύβοια, όπου αργά το βράδυ της Κυριακής η χιονόπτωση ήταν πυκνή και σε πολύ λίγο χρόνο το… έστρωσε στους δρόμους! Από τις πρώτες περιοχές… ένιωσαν την επέλαση της «Ελπίδας» ήταν και η Λήμνος! 

Λίγο μετά τις 23:00 ξεκίνησε πυκνή χιονόπτωση στα Κριεζά του δήμου Κύμης Αλιβερίου και πυκνό χιόνι σκέπασε τα πάντα ακόμη και τον επαρχιακό δρόμο Λεπούρων – Καρύστου. Σύμφωνα με το eviathema.gr, μέσα σε 20 λεπτά το χιόνι στα Ψαχνά Ευβοίας είχε καλύψει για τα καλά το δρόμο. newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα