Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Πότε περιμένουμε χιόνια ακόμα στο Σύνταγμα – Στα λευκά ολόκληρη η χώρα


Σφυροκοπά τη χώρα η κακοκαιρία «Ελπίς» με τις πυκνές χιονοπτώσεις και τις πολικές θερμοκρασίες να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. Ο καιρός δεν αστειεύεται με τον κρατικό μηχανισμό να βρίσκεται επί ποδός προκειμένου το οδικό δίκτυο να μείνει ανοιχτό και να μην υπάρξουν προβλήματα.

Στο μάτι της κακοκαιρίας θα βρεθεί και η Αττική και μάλιστα περιμένουμε χιόνια ακόμα και στο Σύνταγμα. Τα προεόρτια του καιρού είναι ήδη εμφανή και τα χειρότερα αναμένονται από τη Δευτέρα.  Η θερμοκρασία ήδη έπεσε στους -17 βαθμούς Κελσίου και ακόμα είμαστε στην αρχή!

Ο μετεωρολόγος, κ. Κώστας Λαγουβάρδος μίλησε στο newsit.gr για την κακοκαιρία “Ελπίς”, η οποία θα φέρει χιόνια και στην Αττική, ενώ παράλληλα εφιστά την προσοχή για τις μετακινήσεις των πολιτών.

«Θα έχουμε και την Κυριακή πολύ ισχυρό παγετό στα βόρεια, όπως είχαμε και το Σάββατο. Φαινόμενα θα έχουμε σε περιοχές της Εύβοιας, της Ανατολικής Στερεάς και της Αττικής καθώς και στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. Την Κυριακή στην Αττική θα υπάρξουν κάποιες χιονοπτώσεις στα βόρεια και ανατολικά του νομού, όχι όμως ιδιαίτερα έντονες, όπως αυτές που περιμένουμε την Δευτέρα. Την Δευτέρα θα έχουμε τα πιο έντονα φαινόμενα. Το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι θα έχουμε αρκετή χιονόπτωση και χιονοστρωση, σε όλη Αττική, την Δευτέρα” σημειώνει ο μετεωρολόγος συμπληρώνοντας ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε, ξανά, το Σύνταγμα χιονισμένο.

Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα