Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Κλειστά σχολεία Δευτέρα και Τρίτη στην Αττική


Κλειστά σχολεία θα έχουμε όπως όλα δείχνουν στην Αττική την Δευτέρα, 24.01.2022 και την Τρίτη, 25.01.2022, σύμφωνα με την εισήγηση της Περιφέρειας Αττικής λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που ονομάστηκε «Ελπίς» και πλήττει το σύνολο σχεδόν της χώρας.

Το newsit.gr σας έχει ενημερώσει από νωρίς τόσο για τις περιοχές που ήδη έχουν αποφασίσει… λουκέτο τις επόμενες ημέρες για τα σχολεία, όσο και για τις τελευταίες πληροφορίες αναφορικά με την Αττική, ωστόσο το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Περιφέρεια Αττικής εισηγείται και επίσημα να μην λειτουργήσουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας το επόμενο διήμερο λόγω της κακοκαιρίας.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δήμαρχοι που συμμετείχαν στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, πρότειναν να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και την Τετάρτη, καθώς το ψύχος και ο πάγος θα είναι έντονα τις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας.

Για όλα τα παραπάνω, αναμένεται άμεσα και επίσημη ανακοίνωση για το τι μέλλει γενέσθαι. Επιπρόσθετα, σήμερα το βράδυ αναμένεται να γίνει νέα σύσκεψη για να επανεκτιμηθούν τα νεότερα δεδομένα, ενώ παρόμοια σύσκεψη αναμένεται να γίνει και το μεσημέρι της Δευτέρας, 24.01.2022, για την επανεκτίμηση της κατάστασης.[περισσότερα]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα