Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Μικρή μείωση, στα 38 λεπτά την κιλοβατώρα, ανακοίνωσε η ΔΕΗ για το Δεκέμβριο - Οι τιμοκατάλογοι των υπόλοιπων παρόχων ρεύματος

Μιχάλης Μαστοράκης

https://energypress.gr

Ελαφρώς μειωμένες σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα είναι οι χρεώσεις που ανακοίνωσε νωρίτερα η ΔΕΗ για τα τιμολόγια ρεύματος τον Δεκέμβριο.

Ειδικότερα, η νέα χρέωση της ΔΕΗ για το οικιακό τιμολόγιο διαμορφώνεται στα 38 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα για καταναλώσεις μέχρι 500 κιλοβατώρες (1η κλίμακα κατανάλωσης) και στα 39,2 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα για καταναλώσεις πάνω από 500 κιλοβατώρες.

Υπενθυμίζεται ότι οι αντίστοιχες χρεώσεις της ΔΕΗ για τον μήνα Νοέμβριο ήταν 39,7 λεπτά του ευρώ για την 1η κλίμακα κατανάλωσης και 40,9 λεπτά του ευρώ για την 2η κλίμακα κατανάλωσης.

Ακολούθως η  Elpedison ανακοίνωσε χρέωση 35 λεπτά ανά kWh για το πρόγραμμα «Electricity Home Day» από 38 λεπτά τον Νοέμβριο. Το «Elpedison Συνέπεια Day» προσφέρεται με πάγιο 5 ευρώ αλλά και έκπτωση συνέπειας, χάρις στην οποία η χρέωση Νοεμβρίου διαμορφώνεται στα 32,27 λεπτά ανά kWh.

Η ΗΡΩΝ ανακοίνωσε για τον Δεκέμβριο για το GENEROUS Home τελική (με έκπτωση συνέπειας 20%) χρέωση 30,4 λεπτά ανά κιλοβατώρα, ενώ η αρχική τιμή (χωρίς την έκπτωση συνέπειας) είναι 38 λεπτά.

- Η χρέωση της Protergia είναι 36,8 λεπτά του ευρώ ανά kWh, από 39,5 λεπτά/kWh τον Νοέμβριο. 

Η Ελιν ανακοίνωσε για το πρόγραμμα της Power On! Home Comfort τιμή στα 28,5 λεπτά/kWh από 39,5 λεπτά/kWh τον Νοέμβριο.

(Σταδιακά αναμένονται οι ανακοινώσεις χρεώσεων των άλλων προμηθευτών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα