Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

ΑΙΧΜΕΣ: Σύγκρουση Πρωθυπουργού-Μαρινάκη …on camera


Η ρήξη στις σχέσεις του  Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Ιδιοκτήτη του ομίλου Άλτερ Έγκο ΜΜΕ Βαγγέλης Μαρινάκης θυμίζει ημέρες του 1993.

Οι αναφορές και από τις δύο πλευρές φανερώνουν την ένταση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές και το ποδόσφαιρο και ο εγωισμός που το συνοδεύει δείχνει να είναι μόνο η αφορμή.

Η κυβέρνηση θα έχει για πρώτη φορά να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο συγκρότημα της Άλτερ Εγκο ΜΜΕ, με το Mega, το “Βήμα”, τα “Νέα” που αναγκάστηκαν να αλλάξουν γραμμή (κάθε “τέλος” είναι και μία αρχή…), το In.gr, αλλά και το δυναμικό power game.

Και εκεί που περιμέναμε τις συνέπειες από την αγωγή Τσίπρα-Κουρτάκη τώρα το παιχνίδι άλλαξε. Το παιχνίδι της δύναμης τώρα ξεκινάει.

Συναγερμός στη “βαθιά ΕΡΤ” για την επόμενη ημέρα.  Καθώς δεν διαφαίνεται ποιο σχήμα πολιτικά θα έχει την ευθύνη λειτουργίας του φορέα μετά τις εκλογές, ο εσωτερικός μηχανισμός (πρώην ΕΡΤ, ΔΤ, ΝΕΡΙΤ, ΕΡΤ) εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Δύο όμως πρόσωπα, “πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη” και τους κάνουν …πλάτη οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Θα δούμε πολλά ακόμη.

Διαπιστώνουμε πως διάφορες εταιρείες παραγωγής δήθεν σατιρικών εκπομπών έχουν σταματήσει να δημοσιεύουν ισολογισμό από το 2019. Δηλαδή δεν έχουν αναρτήσει στοιχεία για τα οικονομικά έτη 2020 και 2021.


Το ξέχασαν ή κάτι άλλο συμβαίνει;


**”This England”: Μία επίκαιρη σειρά – στην Cosmote TV- από κάθε οπτική γωνία, με τον Κένεθ Μπράνα να υποδύεεται τον Μπόρις Τζόνσον, όταν ανέλαβε την Πρωθυπουργία της Μ. Βρετανίας και παρέμεινε απαθής στην αντιμετώπιση του COVID-19.

**Οι βρετανοί δεν έχουν πρόβλημα να φτιάχνουν σειρές για τους ηγέτες τους και να αναζητούν μέσα από τη μυθοπλασία ή τη σάτιρα την αλήθεια.

typologies.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα