Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Eurovision 2023: φιάσκο η διαδικασία ψηφοφορίας


Στην δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΡΤ τα αποτελέσματα για την ανάδειξη του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Στις 7/12/2022 με πανηγυρική διάθεση σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο πρόεδρος της ΕΡΤ Κωσταντίνος Ζούλας ενημέρωσε το κοινό ότι όσοι ήθελαν θα μπορούσαν “να μετέχουν ενεργά στην τελική φάση της επιλογής του τραγουδιού“.

Η υπόθεση αυτή εξελίσσεται σε ένα ακόμα φιάσκο για τη διοίκηση της ΕΡΤ, αφού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις προκειμένου να μην προκριθεί η επιλογή του κοινού, χρειάστηκε η επιτροπή της ΕΡΤ να πειστεί και να κατευθύνει συνολικά τις ψήφους αλλού.

Είναι απορίας άξιο πως τη μια ημέρα ο πρόεδρος της ΕΡΤ εξυμνούσε τη συμμετοχή του κοινού, αλλά την επόμενη ούτε ένα μέλος της επιτροπής που επέλεξε δεν θεώρησε ότι αυτό που προτίμησε το κοινό είχε κάποια αξία.

Η νεαρή Μελίσσα Μαντζούκη κέρδισε στην ψηφοφορία του κοινού με μεγάλη διαφορά τον 16χρόνο Βίκτωρα Βερνίκο (693 βαθμούς έναντι 509), όμως τελικά η επιτροπή φρόντισε να υπερκαλυφθεί η διαφορά αυτή.

Ο δικηγόρος της νεαρής καλλιτέχνιδος εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μιλώντας για παρατυπίες στην ψηφοφορία και επιφυλάχθηκε για περαιτέρω νομικές ενέργειες μετά και από τις επιπλέον εξηγήσεις που έχουν ζητήσει από την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληφορορίες και για το ζήτημα αυτό αναμένεται παρέμβαση από την πλευρά ΣΥΡΙΖΑ.https://typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα