Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Αλέξης Γεωργούλης: Εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά από καταγγελία σε βάρος του για παρενόχληση

 
Δικηγόρος, που εργάζεται στον Τομέα Δικαιοσύνης της Κομισιόν, και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ είναι η Ελένη Χρονοπούλου, η γυναίκα που φέρεται να κατήγγειλε στις βελγικές Αρχές τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, για χρήση βίας.

Η καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου φέρεται να έγινε το 2020. Κανείς δεν έχει πειστική απάντηση γιατί άργησε η βελγική Δικαιοσύνη, αλλά πηγή αναφέρει ότι γινόταν προσεκτική αξιολόγηση, που κατέληξε στο σημερινό αίτημα της Ευρωπαίας εισαγγελέως. Η κατηγορία δεν αφορά απλώς βία, αλλά, κατά πληροφορίες, βιασμό και ξυλοδαρμό. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν και ιατρικά παραστατικά.

Eκτός ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε ο ευρωβουλευτής και ηθοποιός Αλέξης Γεωργούληςέπειτα από καταγγελία εις βάρος του. Σε ανακοίνωσή του, ο ίδιος ο κ. Γεωργούλης κάνει λόγο για «καταφανώς ψευδής και συκοφαντική καταγγελία, για περιστατικό που δήθεν συνέβη πριν τρία χρόνια».

Τονίζει ότι πραγματοποιείται μάλλον όχι τυχαία, λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές.

«Προτίθεμαι να δώσω τη μάχη μου στη δικαιοσύνη, για την αλήθεια και την αποκατάσταση του ονόματός μου, αιτούμενος ο ίδιος την άρση της ευρωβουλευτικής μου ασυλίας» δηλώνει, και προσθέτει ότι τίθεται στη διάθεση των οργάνων του κόμματος και υποβάλλει την παραίτησή του από μέλος του καθώς και από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ 

“Ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης τίθεται εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε συνέχεια της ενημέρωσης που είχαμε σήμερα για καταγγελία εις βάρος του και δεδομένης της ανάγκης να διαλευκανθεί πλήρως η σχετική υπόθεση”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα