Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Μπαλτάκος (πρώην ΓΓ κυβέρνησης) - Αν ενωθούν ΝΔ, Χρυσή Αυγή και ΑΝΕΛ θα κυβερνάμε 50 χρόνια - Επαιξα επικίνδυνο παιχνίδι και πλήρωσα το κόστος

Aνοιχτό το ενδεχόμενο να ιδρύσει νέο κόμμα αφήνει ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο οποίος όπως υποστηρίζει αν ενωθεί η Δεξιά, δηλαδή η ΝΔ με την Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Ελληνες, τότε θα κυβερνάμε για 50 χρόνια. 
Αν μετά τις ευρωεκλογές υπάρξει στροφή της ΝΔ σε ένα κεντρώο κόμμα, αυτό θα σημάνει τον αποκλεισμό μου από τη ΝΔ και τότε είναι πιθανά όλα τα ενδεχόμενα, τονίζει σε συνέντευξη του στην Real News ο Π. Μπαλτάκος, απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση να ηγηθεί ενός νέου κόμματος. 

Οπως αναφέρει στην συνέντευξη του δέχτηκε κρούσεις από κόμμα της Δεξιάς το οποίο του ζήτησε να κατέβει ως υποψήφιος ευρωβουλευτής κι εκείνος αρνήθηκε.
"Δεν είχα μόνο εγώ επαφή με την Χρυσή Αυγή. Ήταν και άλλοι. Ο καθένας είχε το ρόλο του|.
Ο κ. Μπαλτάκος τονίζει ότι η Δεξιά πρέπει να επανενωθεί, ενώ όπως αναφέρει "η ΝΔ , η Χρυσή Αυγή και οι ΑΝΕΛ φτάνουν το 46%. “Αν ενωθούμε θα κυβερνάμε για 50 χρόνια, Αλλιώς θα κυβερνά η Αριστερά”.
Στην ερώτηση αν επιμένει στη συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή ακόμα και τώρα που κατηγορείται ως εγκληματική οργάνωση απαντά: “Οχι με αυτούς. Θέλω τους 500.000 ψηφοφόρους της ΧΑ που δεν είναι ναζί”.
"Έπαιξα ένα επικίνδυνο αλλά αναγκαίο για την παράταξη και τη χώρα ρόλο και πλήρωσα το κόστος" αναφέρει προσθέτοντας οτι έμαθε πολλά μυστικά τους. Ένα από αυτά είναι οτι “οι χρυσαυγίτες είναι παγανιστές και ειδωλολάτρες. Μιλώντας μαζί τους έμαθα ότι άρχισαν να επισκέπτονται και να διανυκτερεύουν με τις ημέρες σε μοναστήρια και του Αγίου Όρους. Όχι βέβαια γιατί ξαφνικά ανακάλυψαν την ορθοδοξία αλλά για να ακυρώσουν τη δική μας στρατηγική ταύτισης με την Εκκλησία. Όταν το είπα στο Μαξίμου έμειναν άναυδοι”.

bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα