Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας αποκλειστικά σε ζωντανή μετάδοση από τον OTE TV

  
26 Απριλίου 
Σάββατο 20:00 


Ιστορία

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αναμετρώνται για το τρόπαιο τριάντα επτά χρόνια μετά την τελευταία μεταξύ τους συνάντηση σε ένα τελικό της πιο ιστορικής ελληνικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. Η τυπικά γηπεδούχος ομάδα της Θεσσαλονίκης προκρίνεται για 17η φορά σε τελικό στην ιστορία του θεσμού κι έχει προσθέσει στην τροπαιοθήκη της 4 κύπελλα, ενώ αναδείχθηκε κυπελλούχος Ελλάδας για τελευταία φορά το 2003, όταν επιβλήθηκε του Άρη με 1-0 στον τελικό της Τούμπας. Αντίστοιχα, οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν σε τελικό κυπέλλου για 29η φορά, έχοντας καταφέρει να σηκώσουν το κύπελλο συνολικά 17 φορές. Τελευταία φορά κέρδισαν το πολυπόθητο τρόπαιο το 2010 όπου επικράτησαν με 1-0 του Άρη. 
Pre game 18.00
Την εκπομπή παρουσιάζουν οι Αντρέα Παλομπαρίνι, Στέφανος Αβραμίδης και Γιώργος Θαναηλάκης, με τον Βασίλη Σαμπράκο στον σχολιασμό όπου με πλούσιο ρεπορτάζ, ενδιαφέροντα θέματα και καλεσμένους προσεγγίζουν τη στιγμή της σέντρας. Στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του OTE TV στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα παρελάσουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων όπως οι Κριστόφ Βαζέχα, Κώστας Χαλκιάς, Λουκάς Καραδήμος, που έγραψαν τις σημαντικότερες σελίδες στην ιστορία των δυο συλλόγων, καθώς κι ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί ως τεχνικός και των δυο φιναλίστ. 

Ο OTE TV και η έμπειρη δημοσιογραφική του ομάδα θα σας μεταφέρει από το ΟΑΚΑ όλο το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες των δυο αντιπάλων, βάζοντας τους συνδρομητές στον παλμό του τελικού. Οι Κώστας Χαλβατσιώτης, Πάνος Μάλαμας, Αποστόλης Πάνος, Πέτρος Πολυχρονίδης, Μιχάλης Μελισσίδης, Αριάνα Παπαγιάννη παρακολουθούν την πορεία των δυο αντιπάλων από την άφιξή τους στο γήπεδο, το ζέσταμα, τη σέντρα έως και το γύρο θριάμβου του νικητή, καλύπτοντας τις δηλώσεις όλων των πρωταγωνιστών. 
Μετάδοση αγώνα 20.00
Οι δυο κορυφαίες ομάδες θα αναμετρηθούν σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με δυνατές συγκινήσεις και συναρπαστικό θέαμα σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου & Τάσου Κολλίντζα. Η τηλεοπτική παραγωγή του OTE TV περιλαμβάνει 2 High Definition OB VAN με περισσότερες από 30 κάμερες υψηλής ευκρίνειας, 4 κάμερες super slow-motion, μακενιστικά συστήματα, τηλεοπτικό studio στον αγωνιστικό χώρο και περισσότερα από 95 άτομα προσωπικό, δημοσιογράφους και τεχνικούς, που θα στηρίξουν τη μετάδοση του αγώνα. 
Post game 22.00
Mετά την ολοκλήρωση της απονομής, τον γύρο θριάμβου και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, από τις κάμερες και τα μικρόφωνα του OTE TV θα παρελάσουν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του αγώνα, καθώς εκλεκτοί καλεσμένοι από το pre game θα συνοδεύουν με το σχόλιο τους τη δημοσιογραφική ομάδα του ΟΤΕ ΤV. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα